promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: Tóth Gabi távozik a TV2-ről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyi volt Tóth Gabi számára is.

Miután fény derült Tóth Gabi és Krausz Gábor válására, sokakat foglalkoztatott a kérdés, vajon az énekesnő iránti ellenszenv - ami számos emberben kialakult -, mennyire tudja majd befolyásolni a Sztárban sztár leszek nézettségét. Nos, azt már kijelenthetjük, hogy a TV2 tehetségkutató showműsora nem Tóth Gabi miatt ment az utóbbi időben csak közepesen, hanem az RTL-en, vele egy időben futó Sztárbox miatt. Teljesen természetes, hogy a nézők most erre a produkcióra kíváncsiak inkább, hiszen a Sztárbox 18 év után tért vissza a képernyőre, Sztárban sztár leszek pedig gyakrabban van.

Viszont a tehetségkutató nézettsége nem zuhant akkorát, és a közösségi felületeken sem azt bizonyítják a kommentek, hogy Tóth Gabi személye miatt nem akarták volna nézni a Sztárban sztár leszek-et, mint ahogy Krausz Gábor sem befolyásolta a Dancing with the Stars nézettségét.

Viszont mivel már itt vagyunk a decembernél, várható, hogy hamarosan mindkét kiemelt produkciónak vége lesz, és bizony meg vannak számlálva a napjai mindkettő műsornak.

A Dancing with the Stars döntőjére december 2-án, advent első hétvégéjén kerül sor: a fináléban Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna lép parkettre; tehát az már biztos, hogy idén először férfi győztese lesz a táncos showműsornak.

A Sztárban sztár leszek elég sokáig volt képernyőn, hiszen szeptember 3-án indult el, szóval jó 3 hónap után lesz vége. A november 26-i élő adásban Till Attila elárulta, mikor lesz a döntő, vagyis hogy meddig lesz még képernyőn a közönségkedvenc műsor.

A fináléra december 10-én kerül sor, tehát ugyanazon a napon fog véget érni, mint a Sztárbox az RTL-en.

A rá következő héten a Farm VIP fogja kitenni a hétvégét, ugyanis szombat és vasárnap este is Demcsák Zsuzsáék lesznek képernyőn. Míg szombaton 19:30-tól, addig vasárnap 18:55-től lesz az új adás. Utána mindkét nap filmeket láthatunk a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás