promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki Tóth Gabi mellein csüngött az élő adásban, a nézők Köllő Babett megjelenését cincálták inkább darabokra a Sztárban sztár leszekben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek hétvégi adása rengeteg színvonalas produkciót hozott, de a zsűri folyamatos csipkelődése ismét elterelte a reflektorfényt a lényegről.

Izgalmakban gazdag fordulatokat hozott a Sztárban sztár leszek legutóbbi adása, habár a produkciókról gyakran eltereli a figyelmet a zsűri folyamatos csipkelődése, ami hol szellemesebbre sikerül, hol kicsit erőltetett. Nem volt ez másként ezúttal sem.

Majka általában a rossz zsaru, aki felváltva igyekszik túlharsogni Tóth Gabit és Köllő Babettet, vagy éppen fordítva, miközben Pápai Joci általában negyedikként röhög a markába, hogy már megint mit művelnek a kedves zsűritársak. Ha szavazni lehetne a zsűri teljesítményére, könnyen meglehet, hogy Joci nyerné a versenyt.

Ahogy Till Attila is mondja a felvezetőben, nem csak a pontokat, hanem a poénokat is szórják Tóth Gabiék, rögtön a felkonferálásnál bele is kezdtek a munkába, Köllő Babett ruháját ugyanis nem lehetett szó nélkül hagyni. Elsőként Majka hívta fel rá a figyelmet, hogy

tettetett egy kis szilikont a vállába is.

- utalva ezzel a spanyol reneszánsz kori páncélokat idéző, vastag válltömésekkel ellátott különleges ruhakölteményre, amit farmerruhákból ollózott össze a kreatív kedvű stylist. Tilla célozva rá, hogy a ruha minden bizonnyal nem túl kényelmes, megkérdezte Babettet, hogy egy-egy darabot le is fog venni akkor időnként?

„Nem, mert ma erkölcsös vagyok”

- hangzott a hangzatos riposzt. Ehhez képest gyorsan olyan irányba fordult a műsor, amit problémás lenne igazán erkölcsösnek nevezni. Babett, hogy elterelje magáról a figyelmet, gyorsan beszólt inkább Tóth Gabinak, aki ezúttal is kirakta, amit ki lehet rakni. Majka egyenesen a japán rajzfilmekhez hasonlította Gabi ruháját, akit utána fel is állítottak, hogy mindenkinek mutassa meg a teljes alakját. Till Attilának inkább egy futószett jutott erről eszébe. Hát nektek?


Tóth Gabi rendszeresen kapja a válogatott sértéseket a műsorban való szereplésével kapcsolatban, de a kommentelők torkán ezúttal Köllő Babett jobban fennakadt, amit - valljuk be - nem olyan nehéz megérteni.

„Be van stohlozva a stylist”

Nem kell csinálni bohócot belőlük, mert eleve azok

És sose hagyjon el benneteket a remény...

Valóban, az Éhezők viadala valószínűleg többeknek jut eszébe, mint bármilyen reneszánsz kori öltözék. Pedig nem Babett ruhája volt a legmeredekebb dolog, amit ebben az adásban láthattunk, hanem Nagy Alexa kék földönkívüli maszkja, aki Az 5. elem világhírű dalát, a díva énekét idézte meg a színpadon, ez egyúttal az este legérdekesebb előadása is volt, a film rajongóinak különösen ajánlott a megtekintés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás