promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nem bírt tovább hallgatni, élő adásban tört felszínre a legnagyobb magyar ellentét
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Áll a bál Győzike körül, Curtis után az Újpest drukker Majka is beleszállt a lelkes Fradi sztárszurkolóba. Igaz csak finoman, viccesen, de nem ez volt az első eset.

Nem mindenki örül annak, hogy Győzikéből hirtelenjében Fradi-drukker lett, a csapat szurkolói közül rengetegen adtak már hangot nemtetszésüknek, a Debrecen elleni rangadón több százan szidták az egykori reality szereplőt.

Az Újpest-Fradi meccs azonban új szintre emelte a gyűlölködést, vagy legalábbis a verbális adok-kapokot, mert a megkapó falkaszellem átterjedt a celebvilágra is. Először az Újpest-drukker Curtis elégelte meg Győző pimaszságát, és intézett kemény szavakat a csúfolódó Győzőre, aki majomnak csúfolta a lilákat. Erről szóló cikkünket itt találjátok:

Még mielőtt felfednénk, hogy hogyan folytatódik a celeb-mizéria, érdemes visszaemlékeznünk, hogy honnan is ered ez az óriási ellentét a Fradi és az Újpest szurkolói között, néha már-már olyan, mintha más focicsapat nem is létezne az országban, még azok is tudnak róla, akiket egyébként egyáltalán nem is érdekel a foci.

A Fradi-Újpest viszály kibontakozása az 50-es évek idejére vezethető vissza.

Ekkor az élklubokat az állami hatóságok felügyelete alá vonták, és nevüket is megváltoztatták. A Ferencvárosból ÉDOSZ SE, majd Budapesti Kinizsi lett, míg az Újpestből Budapesti, majd Újpesti Dózsa. A változások miatt a Ferencváros népszerűbb lett a közvélemény szemében, mivel Kinizsi Pál nevét viselték.

Ezáltal a Ferencváros a hatalmat, míg az Újpest az ellenállást szimbolizálta.

Ez az időszak komoly sebeket hagyott a köztudatban, és még mindig vannak olyan ferencvárosi drukkerek, akik Dózsaként emlegetik az Újpest FC-t. Az Újpest aranykorszaka (1967-1980) is hozzájárult az ellentét elmérgesedéséhez, mivel a klub ebben az időszakban rendkívül sikeres volt, és kilenc bajnoki címet is bezsebelt.

Az ellentét tovább fokozódott a 90-es években, amikor az ultramozgalom Magyarországra is eljutott, és egyre gyakoribbak lettel a balhék és a gyűlölködés.

Bár a klubnevek és az állami felügyelet ma már nem léteznek, az ellentét továbbra is fennmaradt. A mai játékosok közül csak kevesen érzik át igazán ezt az ellentétet, de a szurkolók továbbra is élénken élik meg a Fradi-Újpest derbit.

A nagy szembenálláshoz ezúttal Majka szólt hozzá, aki szintén óriási Újpest drukkert, a kisfia is a klubban játszik.

Történt ugyanis, hogy Győző és Bea asszonyság a hétvégén a Sztárban sztár leszek! stúdiójában vendégeskedtek, a csatorna így promózta a héten elstartolt Párharc című műsort. Az efféle keresztreklámmal még nem is lenne baj, csakhogy

Győzőék rikító zöld szerelésben jelentek meg, aminek egy valamirevaló FRADI drukkernek már könnyen nyílhat a bicska a zsebében.

A műsorban zsűriző Majka nem is hagyta szó nélkül a rövidke jelenést:

„Ha a Győzőnek a futballhoz való kötődését nézzük, akkor nem csodálkoznék, ha egy hónapon belül a Fradiban kezdene."

Győző persze nem vette rossz néven a célzást, mindenki nevetve fogadta az epés megjegyzést, még rá is kontrázott azzal, hogy minden lehetséges, várjuk meg a januárt. Az említett adásrészletet itt tudjátok megnézni:

Nem ez volt azonban az első eset, hogy a celebek viccesen egymásnak ugrottak, pár évvel korábban Majka az Ezek megőrültek! című műsorban mondta Győző szemébe, hogy amit most kap, azt megérdemli azért, amit az elmúlt 10 évben elkövetett a nézők ellen.

Győzike itt is kontrázni tudott: 19-ra javította azt a számot. Ha titeket is érdekel, hogyan vesz revansot a rapper, nézzétek meg ahogy Till Attilával körbefóliázzák Győzikét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás