promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV-ben nem láthattad a Fradi-Újpest legbotrányosabb jelenetét, Curtis magából kikelve üzent a szurkolóknak a mérkőzés után
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celebek közti üzengetés kezd eldurvulni.

Úgy tűnik, a híres emberek élte nem csak a siker és csillogás, sokszor a szakmabeliek között is kemény ellenétek húzódnak meg. Az RTL Klubon nemrég debütált Sztárbox című műsor egész koncepciója celbek szembenállására épül, bár Azahriaht és G.W.M-et még nem sikerült a produkció készítőinek megnyerniük a szerepléshez.

Az oda-vissza üzengetős zenészháborúban most újabb front nyíilt, méghozzá a nógrádi showman, Győzike és az újpesti fenegyerek rapper, Curtis között. Curtisről köztudott, hogy gyerekkora óta Újpest-drukker. Nem csak drukker, hanem focistának is készült a lilák színeiben, újpesti identitását gyakran hangsúlyozza, igazi lokálpatrióta.

Gáspár Győző futballrajongásáról eddig nem tudtunk, megyéjének egykor szebb napokat is látott csapata (a '70-es években még UEFA-kupa meccset is játszottak az AEK Athén ellen), a Salgótarjáni BTC már jó egy ideje alsóbb osztályokban szerénykedik.

Mostanában Győzike gyakran tűnt fel a Fernecvárosi Torna Club mérkőzésein, sállal a nyakában, úgy tűnik előállt a farbával, hogy melyik csapatnak szurkol. Győzikének nem lehet egyszerű Fradi-szurkolónak lenni, sokan támadják frissiben fellángolt futball-rajongását, sokan divatszurkolónak tartják.

A vasárnap megrendezett NB1-es örökrangadón az FTC-UTE mérkőzésen az újpesti szurkolók nyomdafestéket nem tűrő molinóval köszöntették a nógrádi showmant, mire Győzike az újpesti tábor felé tartotta a sálját, amin egy "lila majmok" felirat is szerepelt, nyilvánvalóan az újpesti szurkolókra utalva. A mérkőzésen egyébként 3-0 arányban a ferencvárosi csapat aratott győzelmet.

Bár a futball elsősorban sohasem az irodalmi szalonok látogatóinak a kedvelt sportja volt, azért úgy tűnik, hogy a celebüzengetés kezd kicist eldurvulni. Curtis mélyen sértve érezte magát Győzike gesztusa miatt, és sokat nem is teketóriázott a válaszolással: egyszerűen napraforgó patkánynak nevezte őt.

Győzike egyelőre még nem üzent vissza, de ahogy az újpesti tábor molinójára reagált, abból arra következtethetünk, hogy már megszokta az ilyen jellegű támadásokat, és különösebben nem veszi szívére azt. Hogy a Sztárboxban esetleg láthatjuk-e majd őket egymás ellen, egyelőre a jövő zenéje - abban biztosak lehetünk, hogy az érintettek kapnának az alkalmon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás