promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csillát megint megverték, Berki Mazsi parasztlengői padlóra küldték az influenszert
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi laposra verte Megyeri Csillát, esélyt sem adott a szájaskodó influenszernek.

18 év után visszatért a Sztárbox az RTL-re. Az első adásban 6 híresség lépett a ringbe, akik hónapokig keményen edzettek erre a napra. A Sztárbox kivételes műsor, itt tényleg nincsen előre megírt forgatókönyv, a mérkőzések nincsenek megbundázva, tisztességes küzdelmek során, néhány perc alatt dől el, hogy melyik celeb a jobb.

Bár a nézők nem sokat vártak a produkciótól, végül mindenkit meglepett a műsor, hiszen a legtöbben arra számítottak, hogy a hírességek majd alig akarnak egymáshoz érni, nem merik majd erősebben megütni egymást, de ez tévedés. Már az első adásban olyan pofonok, ütések, és kiütések voltak, amihez hasonlókat csak a profi ökölvívásban látunk.

Molnár Áron és Frohner Fecó mérkőzése nem okozott meglepetést. A nézők is arra szavaztak, hogy a Toxikoma sztárja könnyen ki fogja ütni a sztárfodrászt, és ez meg is történt a második negyedben. Molnár Áron egy balkezes ütéssel padlóra küldte Fecót, akinek edzője egyből bedobta a törölközőt; nem engedte tovább küzdeni mentoráltját.


Sokkal nagyobb meglepetést okozott Berki Mazsi és Megyeri Csilla mérkőzése. Hogy a férfiak keményebben bánnak majd egymással, abban biztosak voltunk, de hogy a nők között is ennyire erős és komoly meccseket fogunk látni, arra nem számítottunk.

A nézők azt tippelték, hogy Megyeri Csilla ki fogja ütni Mazsit, ehhez képest a Gumimacik főcímdalára bevonuló özvegy úgy helyben hagyta az influenszert, hogy azóta is özönlenek neki a gratulációk. Berki Mazsi most megmutatta, hogy igenis van benne spiritusz és erő - nem is kevés -, még a beharangozó kisfilmben szájaskodó Csillának is elakadt a szava, olyan ütéseket kapott ellenfelétől.

Bár Mazsi nem tudta kiütni Csillát, az influenszer a harmadik és a negyedik negyedben már alig bírt talpon maradni, míg Mazsin a fáradtság legapróbb jelei sem látszottak a négyszer 1,5 perces küzdelem után. A bírák végül egyhangúan úgy döntöttek, hogy Mazsi nyerte a meccset.


A harmadik mérkőzést Árpa Attila és Nagy Ervin vívta. Itt a nézők már nem tudták eldönteni, melyikük fog nyerni, elég szoros volt a szavazás állása az első kongatásig. Aztán olyasmi történt a ringben, amire még Árpa Attila edzője sem számított:

a színész-filmrendező brutális ütésekkel, hatalmas erővel ment neki Ervinnek, és egy másodpercre sem kímélte őt. A Tanár sztárja jóformán védekezni sem tudott, már az első negyedben olyan ütéseket kapott, hogy hamar a padlóra került.

Ervin edzője azonnal bedobta a törölközőt, tehát Árpa Attila kiütéses győzelemmel jutott tovább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás