promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begyújtja a rakétákat az RTL: négy új csatornát indítanak, ezeket kell tudni az új szuperkínálatról
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL bejelentette: külön csatornaként tér vissza a Kölyökklub, indul egy új filmes és egy sorozatos csatorna, illetve egy gasztronómiára és lakberendezésre fókuszáló tematikus csatorna

Az RTL Magyarország portfóliójában jelentős változások következnek be, az eddigi 8 csatorna mellé (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL Gold, Film+, Cool TV, Sorozat+, Muzsika TV) 4 új csatorna csatlakozik, különféle tematikákkal

Kölyökklub

Talán még sokan ma is emlékeznek az egykori műsorblokkra, aminek először Jónás Rita volt az arca, később pedig Ördög Nóra is itt tűnt fel először az RTL képernyőjén. A Kölyökklubb 2006-os megszűnése után most gyerekcsatornaként születik újra, óriásiak az előzetes várakozások. Az RTL alaposan megválogatott tartalmakat ígér, lesznek köztük olyan klasszikusok, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, és olyan újdonságok is, mint a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.

Moziklub

Jelenleg is számos olyan csatorna létezik, ami a nap 24 órájában kínál különböző filmeket, az RTL Moziklub ezekben abban fog különbözni, hogy nagyon kedveznek a bűnügyi történetek és a klasszikus vígjátékok rajongóinak. A kínálatban lesznek Midsummer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációk is, és képernyőre kerülnek olyan klasszikusok, mint a Magas szőke férfi visszatér, a Szabadlábon Velencében és a Dilisek vacsorája. Ebből is látszik, hogy a csatorna inkább az idősebb nézőknek kedvez (például műsorra kerül sok Rosamunde Pilcher adaptáció is) de a fiataloknak is lesz alkalma felfedezni ezeket a régi gyöngyszemeket.

Sorozatklub

Ez a csatorna színes sorozatkínálattal rendelkezik, beleértve bűnügyi sorozatokat, például az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz és a Kastélyszálló. Emellett megtalálható lesz itt a népszerű Downton Abbey is. A romantikus sorozatok és drámák kedvelői is találnak tartalmat, és a Sorozatklubon láthatóak lesznek a Segítség, bajban vagyok! és A gyanú árnyékában című doku-reality-k is.

RTL OTTHON

Ennek a csatornának a fókusza a gasztronómia és lakberendezés. A műsorok gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmakat kínálnak, és tartalmaznak DIY tippeket és praktikákat. A csatornán olyan sztárséfek sorozatai láthatók, mint Gordon Ramsay és Jamie Oliver. Az A Konyhafőnök és a Mestercukrász is újranézhető lesz az összes szezonjával. Emellett a csatorna bemutatja európai otthonokat, távoli kultúrákat, és izgalmas vetélkedők is szórakoztatják a nézőket.

Ezek az új csatornák és műsorok gazdag tartalommal szolgálnak különböző érdeklődési körű és korú nézők számára. Az RTL azonban nem csak új csatornákat, hanem új műsorokat is indítani fog, ilyen lesz a LEGO Masters és Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, illetve érkezik a a A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című reality, ami korábban a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című műsora révén lehet ismerős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás