promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most lett elege az RTL nézőinek: a Nyerő Páros miatt megy a balhé
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Betelt a pohár az RTL nézőinél.

Napokon belül véget ér a Nyerő Páros idei évada az RTL-en, a döntőre október 27-én, pénteken kerül majd sor. A hétfői adásban viszont olyan fordulat állt be, amitől a nézők teljesen ledöbbentek.

Egy igen veszélyes játékban kellett helytállniuk a versenyzőknek, amiben a magasba emelték őket. Voksán Virágék még fel sem emelkedtek a földről, már a magasság gondolatától is remegni kezdett a lemezlovas. El is sírta magát odafent.


Curtis úgy érezte, mintha valaki merényletet követett volna el ellene, ugyanis egyszerre kellett leküzdenie két fóbiáját ahhoz, hogy teljesíteni tudja a Nyerő Páros 16. játékát. A rapper végül büszkén, emelt fővel csinálta végig a feladatot.

Vastag Csaba felesége is nagyon megrémült a magasban. Sebestyén Balázs jól szórakozott a friss házasokon, és Vastag Csaba életeseményein kívül arra is kíváncsi volt, vajon hogyan végződik a kis katicabogár története az énekes kitalált meséjében, amivel rettegő szerelmét próbálta megnyugtatni az énekes a magasban.


Kiss Rebeka maximálisan bízott szerelmében, Henry Kettner azonban meg sem moccant a magasba emelt vasszerkezeten. Rebeka gyorsan teljesítette a saját feladatát, de a youtuber végül nyolc perc után feladta a játékot. Így rögtön a veszélyzónába kerültek, majd később Boráros Gáborék csatlakoztak hozzájuk. Mivel a többi játékos őket akarta bent tartani, Henry Kettnerék távoztak a villából; ám a nézők ennek nagyon nem örülnek.

Szerintük ezzel el is dőlt, ki fogja nyerni a versenyt.

„Ezek után már biztos vagyok benne, hogy Curtisék nyerik a játékot”

„Remélem Virágék erősek lesznek, aztán majd ég a világ a Curtiséknél és kedves csatlósainál!!!!”

„Az az érdekes, hogy mikor Curtiséknek kellett volna hazamenni, valamilyen csavar folytán ők maradhattak, vajon miért??? Megértem, hogy ez egy játék, csak azt nem, ha gusztustalanul játsszák! Curtist vagy Juditot kell ennyire nyomni, hogy ők maradhattak, melyiküknek kell a hírnév???”

Úgy tűnik, Henry és Rebeka volt a legszimpatikusabb a nézőknek, nem csoda, hiszen nagyon összeillő, kedves páros.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás