promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: máris lekerül a Nyerő Páros az RTL-ről, az okát mindenki tudja
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nyerő Páros távozik a képernyőről.

Ahogy az bebizonyosodott, a Nyerő Páros egyik játékosa tényleg elszólta magát a műsor következő kiesőjét illetően. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és a Survivor műsorvezetője, Joe még a szerdai adás előtt rakott ki egy olyan posztot, amiben elárulta, hogy ő és Hrovatin Csenge fogják legközelebb elhagyni a villát.

Hogy ennek lesz-e bármiféle következménye, azt egyelőre nem tudni, de biztos nem dicséri meg érte az RTL.

A Nyerő Páros bár ismét kimagasló nézettséggel indított, ez nem azt jelenti, hogy a nézők jól szórakoznának is a műsorban látottakon. Az emberek többsége azon a véleményen van, hogy Vastag Csaba felesége, Evelin egy elviselhetetlen nő, akinek hangja fülsértő. Ezzel Sebestyén Balázs is egyetért, ugyanis többször utalt már rá a műsorban, hogy Vastagnét nem lehet hosszútávon kibírni.

A Nyerő Páros legutóbbi adásának játékában meg is jegyezte neki, hogy a hangja még az üveget is megrepesztené. Vastag Csaba a játék elején még aggódva kérdezte a műsorvezetőt, hogy feleségének kell-e beszélnie hozzá a feladat során. Sebestyén Balázs frappánsan kivágta magát, spoilerezés nélkül válaszolta meg az énekes kérdését.


A Nyerő Páros október 2-án indult el az RTL-en, és minden hétköznap este, a Fókusz után láthatták a nézők. Viszont egyre inkább fogyatkoznak a párosok, ami azt jelenti, hogy hamarosan véget ér az idei évad is. Mivel az RTL bejelentette, hogy október 30-án indul a Házasodna a gazda új szezonja, már azt is tudjuk, hogy mikor ér véget a Nyerő Páros.

Sebestyén Balázsék október 27-én fognak elbúcsúzni a nézőktől, aznap fog kiderülni, hogy melyik sztárpáros nyeri meg most a trófeát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás