promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csaba feleségének rikácsolása már elviselhetetlen a Nyerő Páros nézőinek, de Curtis kukacos megjegyzése jókedvre derítette őket
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vastagné Domján Evelin viselkedését kritikán alulinak tartják a Nyerő Páros nézői.

A Nyerő Páros elképesztő nézettséggel indított, az első adások hatalmasat taroltak, pedig még vele szemben futott a TV2-n a Séfek séfe, aminek ugyancsak kiemelkedő nézettsége volt. Hogy ezt a szintet az Ázsia Expressz mellett is tartani tudták-e Sebestyén Balázsék, azt még nem tudni, de látva, hogy milyen sokan kommentelnek és milyen sokan beszélgetnek róla a közösségi médiában, az látszik, hogy az RTL reality-jét még mindig imádják a nézők.

Persze most is vannak olyan versenyzők, akiktől az embereknek a haja égnek áll, most leginkább Vastag Csaba feleségére, Domján Evelinre panaszkodnak a legtöbben, mert szerintük a nő viselkedése kritikán aluli.

A legutóbbi adásban egy tengeri játékban kellett helytállnia a játékosoknak, de Vastagné nem titkolta, hogy nagyon félt közben, mert még soha nem volt így fellógatva sehol sem. Ráadásul tériszonya is van, így aztán volt sikongatás és rikácsolás bőven, amit Sebestyén Baláza nem tudott szó nélkül hagyni.

„Minden nap újult erővel vérezteted be a hangszálaidat”

A páros végül teljesítette a feladatot, de amikor Vastag Csaba megjegyzést tett Evelin súlyára, a lány egyből visszaszólt férjének.

„Megverem még ma”


A nézők a Nyerő Páros közösségi oldalán adtak hangot a véleményüknek, keményen nekimentek Evelinnek.

„Nem bírta felfogni az ostoba rikácsolós Vastagné, hogy senki nem irigyli őket. Teljesen kiakadt, hogy nem irigylésre méltóak”

„Márpedig jogos volt Evelin mai egyik toporzékolása, mert igenis irigylésre méltó a kapcsolatuk(ban a férje végtelen türelme a vállalhatatlan viselkedéséhez)”

„Botrányos, ahogy állandóan visít. Az újévi malac hozzá képest óvodás”

- írták a kommentelők.

Érdekes módon Curtis kukacos hencegésére senki sem tett megjegyzést, pedig az újpesti rapper kijelentése is nagy port kavarhatott volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás