promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszólta magát a Nyerő Páros versenyzője, ők fognak kiesni az RTL közönségkedvenc műsorában?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik versenyző kikotyoghatta, ki lesz a Nyerő Páros következő kiesője.

Nyerő Páros az RTL egyik legnépszerűbb műsora, amit mi sem bizonyít jobban, hogy idén már a hetedik évad fut a csatornán. Az ismert celebeknek be kell költöznie Villa Malom Luxury Resort Pusztazámor villájába, hogy ott különféle ügyességi feladatokon keresztül csapjanak össze a Nyerő Páros címért, miközben a hírességek magánéletéről is érdekes dolgokat tudhatunk meg.

Az idei megmérettetésekben részt vesz az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat révén nagyobb hírnévre szert tevő Varga Miklós is (művésznevén egyszerűen csak Joe), és gyönyörű felesége Hrovatin Csenge. Csenge és Joe egyelőre versenyben vannak a címért, de nem lehet tudni, hogy ez meddig van így. A műsor nem élőben megy, hanem előre rögzített adásokkal, szóval mindenkinek vigyáznia kell, hogy ne szólják el magukat előre. Minden valószínűség szerint erre titoktartási szerződés is kötelezi őket.

Azonban a hírességek is csak emberek, bármikor előfordulhat, hogy hibáznak, és egy óvatlan pillanatban előre kikotyognak valami hírt. Nem lehetünk ugyan biztosak benne, de egy Reditt-en megőrzött insta sztoriból nagyon úgy tűnik, hogy Joe véletlenül elárulta a követőinek, hogy a héten kik fognak kiesni.

A csütörtöki Reggelibe ugye mindig azokat hívják, akik szerda este kiesnek. Ebből a szövegből arra lehet következtetni, hogy ők fognak távozni a villából.

Barbi ugye az Éjjel-Nappal Budapestben játszotta Joe feleségét, ami sok nézőt összezavart, hogy a valóságban nem Barbi, hanem Csenge a párja. Joe nekik szeretett volna szellemesen üzenni, ám ez könnyen lehet, hogy a visszájára fordult, a Redditten legalábbis egymást követik az ironikus hangvételű kommentek, melyek közül sokan Joe művésznevét kritizálják.

"Mondja ezt az az ember, aki egy fosreality karakter nevét használja az életben. Vén bohóc"

"Számomra ez a Joe, olyan, mintha minden percben feltudna robbanni! Illetve eléggé elnyomja a csaját.. szerintem szörnyű egy ember lehet, egyáltalan nem szimpatikus! Tiszta idegbetegnek látszik!"

Azért akad olyan is, aki védelméve veszi a celebet:

"Távol álljon tőlem, hogy védjem, de kivételesen nincs igazatok. Mielőtt a műsorba került, őt már így becézték. Ezért volt Joe, vagyis ezért kapta a sorozatban is ezt a becenevet, mert a való életben is egyébként így hívja mindenki. Így nem változtatták meg a karakter nevét."

Hogy Joe tényleg bakizott-e, azt szerda este megtudjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás