promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csaba felesége megint alakított: pökhendi válaszokat adott az őt számonkérő nézőknek, szerinte semmiben sem hibázott
Borítókép:  Youtube - Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény kérdéseket kapott Evelin, nem kímélték a magyarok, de a legmegdöbbentőbbek a válaszai voltak.

A Nyerő páros egy jó ideje sikerrel futó showműsor, mely az RTL gondozásában kerül a képernyőre. Népszerűsége abban rejlik, hogy ismert és szeretett (vagy épp kevésbé szeretett) embereket olyan intim szituációkban láthatjuk, amire más műsorban nem igen van példa és szinte a velejéig lecsupaszítva megismerhetjük a páarkapcsolataikat, drámáikat, félelmeiket.

A másik ok, ami miatt sok nézőt szegez a képernyők elé, az a hűha faktor. A legtöbb behívott celebről az embereknek van már kialakult véleménye és egészen döbbenetes tud lenni, amikor ez a vélemény a bent látott beszélgetések és játékok következtében 180 fokot fordul. Egy eddig teljesen negatív figura tud olyan színben feltűnni, hogy az ember nem is érti eddig honnan voltak az ellenérzések, de természetesen a fordítottjára is van példa: amikor nagy népszeretetnek örvendő emberek egy olyan arcukat mutatják meg, amivel kicsit sem lesznek szimpatikusak és már nem tudnak vele azonosulni a rajongók.

Az idei évad egyértelműen legmegosztóbb személyisége az, akire valószínűleg utoljára tippeltek volna: Vastag Csaba párja, Domján Evelin az, aki a leginkább fel tudja borzolni a nézők idegeit. A közösségi médiában és az éppen futó műsorokkal posztok kommentszekciójában teljesen átagos jelenség lett az, hogy rengetegen ekézik, illetve értetlenül állnak Vastag Csabával való kapcsolata előtt. Csaba népszerűsége nem csökkent, ő igazán szelíd és kedves feleségével és játékostársaival is, szemmel láthatóan azonban Evelin nem bírja a kihívásokkal járó nyomást és annyira bizonyítani akar, hogy ez a maximalizmus kifejezetten stresszesség és ingerlékennyé teszi, amit nem is tart magában.

A műsorban is már mesélt komplexusai sem segítenek: hogy párja szülei nem hajlandóak elfogadni őt, nyilván emiatt is szeretne 120 százalékot beletenni a párkapcsolat erősségét és stabilitását mérő feladatokba.

Most a közösségi oldalán neki feltett kérdésekre válaszolt és volt olyan, aki eléggé belekérdezett a közepébe. Ezek közül emelnénk ki néhányat:

Megkérdezték tőle, hogy mit gondol miért van az, hogy Redditen jelenleg ő a leggyűlöltebb celeb?

Evelint nem hozta zavarba a kérdés, jelezte, hogy nem tudott erről, de szerinte nem létezik csak pozitív megítélésű ember és arctalan véleményformálókkal egyébként sem foglalkozik.

Szóba került, hogy tartósak-e a villában kötött barátságai, amire határozott igennel felet, még közös csoportjuk is van azokkal, akikkel elmélyült a kapcsolata.

Utána arról kérdezték, hogy milyen érzés volt a riportszobában felvett jeleneteket visszanéznie. Itt ugye általában őszintén elmondják a véleményüket a játékosok, azonban az itt kapott negatív kritika sem érdekelte különösebben Evelint, szerinte ezek nem őt minősítik.

Megkérdezték, hogy a játékokban tanúsított magatartásán változtatna-e valamit, amire egyértelmű nemmel felelt és kifejezetten viccesnek látja azt, hogy mennyire komolyan vette az egészet.

Egyébként dicséretből is akadt a hozzászólások között, akik támogatták Evelint és a párját is. Ne felejtsük el amikor véleményt mondunk egy párkapcsolatról, hogy senki nem lát bele abba, hogy mi tart össze klt embert, éppen emiatt nem is illik minősíteni azt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás