promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csabáék ellen fordultak a rajongók: az utolsó adás miatt válást követel a nép
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vastag Csabáékra népharag zúdult, sokaknak nem szimpatikus az énekes párja, Evelin. 

Az ősszel ismét a képernyőre került a Nyerő Páros az RTL-en. Az idei évadban többek között Voksán Virág és párja, Vastag Csaba és felesége, valamit a Survivor műsorvezetője, Varga Joe is szerepet kapott. 

A csütörtök esti adásban tovább folytatódott a verseny, de minden azzal kezdődött, hogy a lányoknak lehetőségük volt egy fodrászt igénybe venni. A villába Frohner Fecó érkezett, aki meseszép hajoronát varázsolt a lányoknak, ráadásul ő maga is korábbi versenyzőnek számít, ugyanis Kárpáti Rebeka párjaként ők is megméretteték magukat.  Fecóra azonban Vastag Csaba elképesztően féltékeny lett, párja, Evelein ugyanis igencsak megbámulta őt. 

A játék után a párok visszatréhettek a villába, majd egy tábortűz mellett anonim kérdéseket írhattak egymásnak, amelyeket meg kellett válaszolniuk. A játékban leginkább Domján Evelin, Vastag Csaba kedvese került előtérbe, akit azzal vádolták meg, hogy kétszínű és őszintétlen.Valamint azt is felhánytorgatták neki, hogy direkt húzta Csaba agyát azzal, hogy feltűnően megnézte Frohner Fecót. A lány egyből a saját védelmére kelt, majd Voksán Virág is felszólalt ellene, ezzel pedig kitört közöttük a balhé. A népszerű dj azonban mindent megmagyarázott, szerinte ugyanis Evelinnek kisebbségi komplexusa van vele szemben, innen ered mindenféle rossz érzés irányába. 

Evelin kissé ellenségesen viselkedett a többiekkel, próbálta magát megvédeni és igencsak felhúzta magát a kérdések hallatán. A magyaroknak pedig mindez nem tetszett, egyre több olyan hozzászólás jelenik meg, amelyekben már azt is pedzegetik, hogy Csaba hogyan tudta feleségül venni. 

- Evelin borzalmas egy nőszemély. Nem tudom, hogy ha visszanézi magát, mennyire tetszik Önmagának? Ahogy játékok közben folyamatosan visít, hát még tévén keresztül is sok, nem élőben. Borzalmas egy nőszemély - írta az egyik kommentelő.

- Ennek a párnak még úgy egy évet adok - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Fú de unszimpatikus - árasztották el a közösségi oldalakat a kommentek, amelyekből jó néhány akad az RTL bejegyzései alatt is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás