promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélypontra került a magyar televíziózás: nyilvános kamatyolással és furulyázással szórakoztatták a nézőket
Borítókép:  Youtube - SzelloIstvan121
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb mélypontot ért el a magyar televíziózás.

Manapság igen sajátosan értelmezik a kereskedelmi csatornák, hogy mit is jelent a nézők szórakoztatása. Mind az RTL, mind a TV2 folyamatosan ontja magából a debil műsorokat, amiknek bár van nézettségük, de olyan erkölcsi fertőt terjesztenek a képernyőkön keresztül, hogy az emberek teljesen jogosan vannak felháborodva. A hivatalos statisztikák szerint egyre többen mondanak le inkább a televíziós szolgáltatásról, mivel úgysincs benne semmi, amit érdemes lenne nézni, vagy amit nem lehetne streamingen vagy online visszanézni.

A nézők egyfolytában panaszkodnak a beszívott bohócokként parádézó celebekre, akik nézhetetlenné teszik az éppen képernyőn lévő összes műsort, pedig nem őket kell ezért hibáztatni, hanem a munkaadójukat, akikkel szerződést kötöttek arra, hogy kamerák előtt járassák le magukat, és az egész ország szeme láttára építsék le a tekintélyüket - ha egyáltalán volt nekik.

Arról nem beszélve, hogy manapság főműsoridőben, 12-es karikával olyan képsorokat adnak le mind az RTL-en, mind a TV2-n, ami felér egy szoftpornóval; kezdve a dekoratív nők kihívó ruházataival (felhozhatjuk példának akár Köllő Babettet, Szabó Zsófit, vagy Tóth Gabit), a lepedőakrobatikus pózokról való társalságokon keresztül, egészen a pikáns sztorikig.

Jelenleg a Nyerő Páros püföli magas fokozaton az úgynevezett szexfaktort, de az Ázsia Expresszt sem kell félteni, hiszen ott van a szoknyavadász botrányceleb Alekosz, akinek párja az első éjszakát furulyázással töltötte.


De visszakanyarodva a Nyerő Párosra, az eddig nem derült ki, hogy milyen harmóniában él Voksán Virág és családja, de azt már kénytelenek voltak megtudni a nézők, hogy milyen nyilvános helyeken szeretkezett Lacival. Az egyik adásban még arról számoltak be, hogy egy aligátorfészekben estek egymásnak kajakozás közben, most pedig egy szőlőföld miatt törtek fel bennük erotikus emlékek, ugyanis - mint kiderült, pedig valószínűleg ez az információ sem érdekelt volna senkit - Virágék még a szőlőtőkék között, fényes nappal sem bírják ki, hogy ne huncutkodjanak.

A lemezlovasról és párjáról tehát az már egyértelműen kiderült Sebestyén Balázs műsorában, hogy bár 24 órában anya és apa szerepet töltenek be, "részmunkaidőben" szexuálisan túlfűtött kamaszokként viselkednek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás