promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hová süllyed még a magyar televíziózás? Lepedőakrobatikus pózokról ment a témázás főműsoridőben
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hazai televíziózás újabb mélypontot ért el.

Úgy tűnik, Magyarország vezető kereskedelmi csatornái már csak 18 karikás témákkal képesek szórakoztatni; már ha egyáltalán szórakoztatásnak lehet nevezni azt, amit mostanában az RTL és a TV2 megenged magának. Hogy a Sebestyén Balázs vezette celebbohóckodás - nevezzük nevén: Gyertek át! - csak a kínos poénokról és az alpáriságról szól, azt rég megszokhattuk, hiszen a sztárvetélkedő a kezdetek óta nem árul zsákbamacskát, de az Activity esetében még soha nem fordult elő, hogy lepedőakrobatikus pózokat kellett volna kitalálnia a hírességeknek.

Egy hét, és öt lement adás után tisztán látszik, hogy az RTL olyannyira nem képes uralkodni a saját, szexuális túlfűtöttségén, hogy kénytelenek az összes produkcióikba beleültetni a felnőtt tartalmakat. A csatornánál meg vannak győződve arról, hogy a kereskedelmileg kiemelt célcsoporthoz (18-49 évesek) tartozó nézőket csak akkor tudják odaszögezni a képernyő elé, ha szoftpornó stílusra váltanak.

Az Activity, amit annak idején még a TV2-n szerettek meg a nézők, most már semmiben sem hasonlít ahhoz, amit annak idején Szulák Andrea vezetett, tulajdonképpen az RTL egy pajzán bulikelléket csinált belőle, pontosabban televíziós műsort csinált a felnőtteknek szóló Activity társasjátékból, amit egyébként még ma is sok helyen lehet kapni, és ami gyakran előkerül egy-egy házibuliban.


Miközben a hét elején még arról volt szó, hogy veszélybe kerülhet Puskás Peti és Dallos Bogi házassága, miután az X-faktor mentora folyamatosan Szabó Zsófi feltuningolt melleinek látványában veszett el, péntek este, főműsoridőben már szexpózokat kellett kitalálniuk a hírességeknek. Kármán Odettnek a "vidám függőágy" nevű pozíciót kellett lerajzolnia, Kamarás Norbinak pedig ki kellett találnia.

Ennek a játéknak igazából úgy lett volna értelme, ha utána a celebekkel együtt a nézők is megtudhatták volna, hogy hogyan is kell elképzelni ezeket a pózokat - így legalább lett volna némi okító hatása is a műsornak -, de persze az ember most is kénytelen volt utána nézni ennek az interneten, hiszen az Activity-ből csupán annyit tudhattunk meg az említett pózról, hogy Norbi és Odett még nem csinálták így.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás