promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nem láthatták a nézők a TV2 műsorában: Köllő Babett merész lépést tett
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettről annyira szexi videó jelent meg, hogy Pamela Andersonon is túltesz.

A hétvégén szombaton és vasárnap is láthattuk a Sztárban Sztár leszek! élő adását, ahol kiesések és meglepetések is voltak. Mindegyik mesternek el kellett búcsúznia egy-egy versenyzőjétől és még egy hiba is becsúszott az élő adás közben, Pápai Jocinak köszönhetően. Az énekes ugyanis eltévesztette a műsor második évadának győztesét és egy teljesen másik nevet monodtt helyette. 

A sztárok ráadásul elképesztő ruhakölteményekben léptek be a stúdióba: szombaton Tóth Gabi sokat mutató, kissé futurisztikus szoknyában jelent meg, Babett pedig úgy nézett ki, mintha az angol történelemkönyvből lépett volna elő. Vasárnap az egykori luxusfeleség pedig egyenesen Pamela Andersonnal öltözött. A hajviselete egy az egyben a Baywatch sztárjára hasonlított, elképesztő ruháján pedig mindenki elámult. Sőt, a kulisszák mögött még egy piros fürdőruha is felkerült rá az ősz kellős közepén. 

Minderről Babett stylistja, Kiss Márk posztolt videót a TikTok-oldalára, amelyben jól látszik a színész-műsorvezető szexizése és a lehengerlő bombaalakja. Teljesen úgy nézett ki, mint Pamela Anderson, szinte össze is lehet őket téveszteni.


A Sztárban Szár leszek! első két adásában minden mesternek meg kellett válnia egy versenyzőjétől, akik ezennel egymás ellen csaptak össze. Majkának, Köllő Babettnek, Tóth Gabinak és Pápai Jocinak nem volt könnyű dolga, alig tudtak választani a jobbnál jobb versenyzőik közül. Sokszor hatalmas volt a feszültség és az izgalom a stúdióban, ám biztosan jól is szórakoztak, ugynais rengeteget nevettek a két adás alatt. A vasárnapi adásban pedig Kiss Ramóna és Jákob Zoli is megjelent, akik a hétfőn kezdődő A Nagy Ő című műsorról meséltek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás