promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállították az élő műsort, Tóth Gabi elbukott, Krausz Gábor beintett - igazán izgalmasan alakult a hét a hírek tekintetében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bármekkora meglepetés is, az elmúlt hetek gyakorlatával szemben ezen a héten Tóth Gabi nem fért fel a legolvasottabb cikkek listájára. Annál nagyobbat ment viszont a Telekom okostepsis Marija.

EZEN A HÉTEN EZEK VOLTAK A LEGOLVASOTTABB CIKKEK.

Ezen a héten toronymagasan vitt mindent a Telekom kreatív reklámja, amiben Mari egy okostepsivel ismerkedik. A szerepet játszó Stefanovics Angéla sok nézőnek ismerős lehet, hiszen korábban egy másik jól ismert televíziós hirdetésben is feltűnt, ami ma már ikonikus helyet foglal el a hazai reklámtörténelemben. Úgy tűnik a színésznő vonzza a jobbnál jobb reklámokat.

A második helyet egy nosztalgiázós cikk csípte el, ami arról szólt, hogy az RTL le kellett állítsa az élő műsort, mikor VV Gigi olyasmit kezdett el mesélni, ami a szerkesztőknek már nem fért bele. Nagyjából ezután az évad után a 0-24-es online követés lehetősége megszűnt és a nézők már csak a televízióba összevágott napi összefoglalót láthatták.

Nemrég rendezték meg a Nemzeti Vágtát. Sajnos többször előfordult már az évek során, hogy egy megvadult vagy kiszámíthatatlan ló egyszer csak ledobta magáról a lovasát; és ilyen balesetet több alkalommal is hazánk egy-egy színművésze szenvedett el. A Vígszínház színésznőjét, Puzsa Patríciát még a 2016-os Sztárfutam előtt háromszor is ledobta magáról a lova, ebben a cikkben erről emlékeztünk meg.

Az üzleti show műsor 6. évada szeptember 3-án indult el a csatornán, ennek ellenére az RTL máris levette a műsorról, ami sokakat meglepett. Október elsején véget ért az évad, az RTL pedig az okát is közölte. Az műsorváltozás sokakat váratlanul ért, mert eddig még soha nem volt ilyen rövid egy évad.

Ha Tóth Gabi nem is, lányának apja azért elcsípett egy helyet a legolvasottabb cikkeink között. Krausz Gábor egyáltalán nem egy botrányos híresség, aki megosztja az embereket, róla nem igen szoktak kiderülni megdöbbentő titkok. Azonban a Séfek séfe legutóbbi adásában fény derült arra, hogy egyszer bilincsbe verve hozták haza Magyarországra.

A Lidl úgy döntött, idén is visszahozza legendás slágertermékét, amiért minden évben harcot vívnak a vásárlók. Tavaly a Promotions újságírója saját szemével láthatta, ahogy a népszerű termék újraforgalmazásának első napján tömegek rohamozzák meg az egyik budapesti üzletet, hogy egymás kezéből kapkodják ki ezt a nagyszerű ajándékot. Az őrület most várhatóan visszatér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás