promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki a Telekom okostepsis Marija valójában? Ledöbbensz, ha megtudod
Borítókép:  Telekom/YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Telekom bohókás Mariját az egész ország jól ismeri, de sokan nem is tudják már, hogy honnan.

A Telekom mostanában egyre több olyan reklámot készít, amin jókat tudnak derülni az emberek. A legújabb kisfilmekben olyan színészek játszanak, mint Csőre Gábor és Badár Sándor, de foglalkoztunk már azzal is, hogy kicsoda valójában a kétbalkezes Matyi, aki beleejtette egy pohár vízbe a telefonját, és Anyák napján egy kedves kis dallal köszöntötte fel az édesanyját.

Az viszont mostanra bebizonyosodott, hogy a nézők abszolút kedvence a bohókás Mari, akihez a híres szögbeverős, illetve okostepsis reklámok is kötődnek. Sokan arról találgatnak, vajon ki lehet az a színésznő, aki ilyen jól játssza ezt a karaktert; egyesek arra tippeltek, hogy Badár Sándor lánya lehet, mert hasonlítanak egymásra.

Úgy döntöttünk, hogy utánajárunk a színésznőnek, és bizonyára sokan meg fognak lepődni azon, hogy hazánk egyik Jászai Mari-díjas művészéről van szó, aki nem mellesleg a L'art pour l'art Társulat tagja.

Stefanovics Angéla 1992-ben, 12 évesen kóstolt bele először a színészkedésbe, amikor a Pesti Barnabás élelmiszer-ipari iskola drámatagozatos osztályában tanult. 1995-ben már középiskolásként tagja volt egy amatőr színházi társulatnak; első színházi szerepe az Elektrában volt. 1996-ban az érettségi után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára Benedek Miklós osztályába.

A nagyközönség 2007-ben ismerte meg, amikor a Budapest Bank reklámarca lett. Ő volt Lelkes Emese, aki révén nemcsak elhíresült, de szállóigévé vált az a jelmondat, amit még most is gyakran használnak a hétköznapi beszédben, ha egy ötlet felesleges, vagy értelmetlen:

„Köszönjük Emese!”.


2011-ben kapta meg a Jászai Mari-díjat, tagja volt a Budapesti Kamaraszínháznak, a Vígszínháznak, majd 2019-ben elindította saját, humoros YouTube-csatornáját Anzselika Habpatron néven. Miután a L'art pour l'art egyik alapítója, Laár András kilépett a társulatból, Stefanovics Angéla vette át a helyét, azóta is ő a negyedik tagja a legendás művészbrigádnak.

8 évig élt együtt Malgot István szobrászművésszel, de 2020 óta Szervét Tibor színművész a párja, akivel először a Nyugati nyaralás című magyar film díszbemutatóján mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt.

Stefanovics Angélát most leginkább a Telekom reklámjaiban láthatjuk, amikben ugyanazt a hegesztőnőt alakítja, amit a Marsra magyar! című online sorozatban. Ez az első hazai gyártású, online dokukomédia-sorozat májusban debütált, és egy magyar kisvállalkozás mindennapjait követi nyomon, ami felkérést kap a NASA-tól, hogy legyen a beszállítója a Marson.


A Telekom most teljes mértékben ezeket a figurákat emelte át a saját reklámjaiba, ami azért jó, mert aki eddig nem ismerte Matyit vagy Marit, azok még többet láthatnak belőlük a Marsra magyar! című szériában, ami ugyancsak zseniális és pokoli szórakoztató.

Tulajdonképpen ez egy duplareklám, hiszen amellett, hogy a Telekomnak is jó, még a dokukomédia-sorozatot is népszerűsíti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás