promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Országos megmozdulás a Lidl bejelentése miatt, tömeges rohamra kell készülni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl régóta várt bejelentést tett, amiről minden vásárlónak tudnia kell.

A Lidl úgy döntött, idén is visszahozza legendás slágertermékét, amiért minden évben harcot vívnak a vásárlók. Tavaly a Promotions újságírója saját szemével láthatta, ahogy a népszerű termék újraforgalmazásának első napján tömegek rohamozzák meg az egyik budapesti üzletet, hogy egymás kezéből kapkodják ki ezt a nagyszerű ajándékot. Még a magyarországi Black Friday-en sem láttunk olyat, hogy mindenki egy bizonyos terméket akar megvenni, és ezért hajlandó akár a másik bevásárlókocsijából is kiemelni - ilyennek is szemtanúi voltunk tavaly a Lidl-ben.

Nem is nagyon értjük ezt a felfordulást, hiszen nem csak abban a pár napban lehet ezt kapni, utána még többször is meghirdetik karácsony előtt, aztán mire beköszönt a december, már mindenki beszerezte az ünnepekre, utána pedig már csak foglalják a helyet a sorokon.

Lehet, már kitaláltátok, melyik termékről van szó: a Lidl híres játékkonyhájáról, ami most már annyira egybeforrt a karácsonnyal, mint a Reszkessetek betörők. Ez a játék egyszerűen nem hiányozhat a fa alól, és meg tudjuk érteni a vásárló szülőket. Ahhoz képest, hogy milyen jól felszerelt játékkonyháról van szó, még így is jóval kedvezőbb áron kapható, mint mondjuk az IKEA terméke, ami fele ennyit sem tud.

A Lidl Magyarország most arról tájékoztatta a Pénzcentrum-ot, hogy idén is meg fogják hirdetni valamelyik akciós újságban a slágerterméket.

„A fakonyha minden évben nagyon népszerű a vásárlók körében, az elmúlt évek tapasztalatai alapján a termék várhatóan novemberben a többi fajátékkal együtt kerül az áruházak polcaira”

- mondták.

De mennyibe fog kerülni idén?

2021-ben, mikor először árulni kezdték a játékkonyhát, még 19 999 forintba került. 2022-ben már 50 százalékkal drágábban, 29 999 forintos áron lehetett megvásárolni. A Pénzcentrum számításai szerint ha az infláció novemberre valóban le fog csökkenni 10-12 százalékra, akkor nagyjából ezzel a drágulással lehet számolni a konyhánál is; vagyis idén talán 33-34 ezer forintba is kerülhet már a népszerű ajándék.

Persze a Lidl megteheti, hogy tavalyi áron hirdeti meg a terméket, hiszen többször is láttunk ilyesmire példát más termékeknél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás