promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkot kaptak a Lidl dolgozói: kenyérszeletelővel aprította fel a görögdinnyét egy vásárló
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl vásárlója hatalmas megdöbbenést okozott az egyik üzletben.

A vásárlók között vannak olyanok, akik egyszerűen nem tudják megállni, hogy valamilyen formában ne keltsenek feltűnést a boltokban. Ismerős a szituáció, mikor valaki lusta kivárni a sort a próbafülkéknél, és inkább a ruhabolt közepén próbálja fel a felsőt? Vagy amikor az adventi időszakban a vásárló nekiáll végigkóstolni az ömlesztett szaloncukrokat, hogy biztos finomat vesz-e - igen, ezért találkozunk sokszor üres cukros papírokkal az édességes dobozokban.

Személy szerint mi egy igazi Mr. Bean-figurát is láttunk már az egyik budapesti Auchan-ban: a férfi a karácsonyi dekorációknál válogatott a zenélő, világító diorámák között, mindegyiknek a hátlapját leszerelte egy zsebéből kihúzott csavarhúzóval, majd beletett két elemet, és ellenőrizte, hogy jól működik-e.

Most viszont egy olyan vicces videóba botlottunk nemrég, ami a dolgozók között bizonyára óriási megdöbbenést okozott:

az egyik Lidl-ben egy fiatalember kinézett egy szimpatikus görögdinnyét, de valószínűleg nem akart otthon azzal bíbelődni, hogy fel is vágja. Kihasználta hát, hogy a Lidl-ben van egy kenyérszeletelő, ahová az ember csak berakja a kenyeret, és előre felszeleteli magának. A vásárló most ugyanezt csinálta meg a dinnyével, majd a szépen, egyenletesen felvágott gyümölcskarikákat behelyezte egy zacskóba.

Ați văzut ce face băiatul ăsta la LIDL? Ce spuneți CITEȘTE https://www.timisoarastiri.ro/ce-face-acest-tanar-la-lidl/

Posted by Timisoara Stiri on Wednesday, September 6, 2023


Ez persze nem csak a videóban látható vásárlónak jutott már eszébe: a YouTube-on is találtunk olyan videót, amiben valaki felvette, hogyan szeleteli fel a kenyérvágógéppel a görögdinnyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás