promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki a Szárban Sztár leszek! műsorában, ez mindenkinek feltűnt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombaton és vasárnap is élő adással jelentkezett a TV2-n a Sztárban Sztár leszek! műsora, egyből egy bakit is sikerült behúzniuk. 

A hétvégén szombaton és vasárnap is láthattuk a Sztárban Sztár leszek! élő adását, ahol kiesések és meglepetések is voltak. Az egyik meglepő fordulat pedig nem is a versenyzőkről szólt, hanem a műsor egyik mesterérről Tóth Gabiról. A műsor első élő adására megérkezett a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence is, aki a nézőtéren foglalt helyet stílusos ruhájában. Úgy tűnik a férfi támogatta a szerelmét, majd este együtt is mentek haza Gabi autójával. 

A szombati adásban pedig még egy baki is volt, mégpedig Pápai Joci által. A mester ugyanis véleményezés közben akarta említeni a második évad nyertesét, Csiszár Istvánt, ám egy teljesen más nevet mondott véletlenül. 

Megcsinálták már Petike ezen a színpadon. A Sziklási Pisti

- kezdte Majkának Joci, majd teljesen belebonyolódott a nevekbe. 

Eztuán hatalmas nevetés tört ki a stúdióban, Tóth Gabi alig bírta, teljesen legagyott a baki hallatán. Ráadásul a  kínos botlásra Till Attila még a vasárnapi adásban is emlékeztette az énekest. 

Sziklási Pisti a füvet csinálja, Józsikáéknál a kertész.  Mennyire hülye gyerek ez, azt se tudja, hol van!

–  vélekedett nevetve Majka.

A Sztárban Szár leszek! első két adásában minden mesternek meg kellett válnia egy versenyzőjétől, akik ezennel egymás ellen csaptak össze. Majkának, Köllő Babettnek, Tóth Gabinak és Pápai Jocinak nem volt könnyű dolga, alig tudtak választani a jobbnál jobb versenyzőik közül. Sokszor hatalmas volt a feszültség és az izgalom a stúdióban, ám biztosan jól is szórakoztak, ugynais rengeteget nevettek a két adás alatt. A vasárnapi adásban pedig Kiss Ramóna és Jákob Zoli is megjelent, akik a hétfőn kezdődő A Nagy Ő című műsorról meséltek. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás