promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal távozik a TV2 népszerű showműsora, már hétvégén sem lesz képernyőn
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lekerül a képernyőről a TV2 hétvégi szuperprodukciója.

A TV2 semmit sem bíz a véletlenre: már hetek óta szombaton és vasárnap is sugározza a Sztárban sztár leszek! idei évadát, hogy az RTL labdába se tudjon rúgni mellettük. A konkurens csatornán eddig a The Voice és A mi kis falunk vitték a hétvégét, de az X-Faktor pótlék miatt a pajkaszegiek is hamarabb lettek szünetre küldve.

Most a TV2 is egy rendkívüli változásról döntött, ők is "kényszerszabadságra" küldik az egyik kiemelt produkciójukat, ami nem mellesleg egy népszerű showműsor. A Sztárban sztár leszek! első élő show-i továbbra is a meghirdetett időpontban lesz látható szombaton, illetve vasárnap este, de a Mutasd a hangod!-ból egy darabig nem fogunk új részt látni.

A nézőknek feltűnhetett, hogy a szeptember 10-én indult zenei gameshow már október 1-jén sem került adásba, és most kiderült, hogy ezután sem fog.

A TV2 október 7-én, szombaton már nem lesz képernyőn, vagyis csupán 4 adást adtak le belőle. Azt nem tudni, hogy milyen hosszú szünetre lettek küldve Stohl Andrásék, de valószínűleg a Sztárban sztár leszek! élő adásai miatt történt mindez, hiszen az élő show-k sokkal hosszabbak, mint az előre felvett és megvágott válogatók és középdöntők.

Így tehát arra kell számítani, hogy a TV2 abban a pillanatban visszahozza a Mutasd a hangod!-at, amint véget ér a Sztárban sztár leszek! idei évada.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás