promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran helikopterezett a főutcán a TV2 sztárja, nudista strandon érte baleset az RTL műsorvezetőjét
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pajzán hálószobatitkokkal és kínos történetekkel indult a Nyerő Páros új évada.

Alig ért véget A Konyhafőnök 10. évada az RTL-en, máris egy újabb közönségkedvenc kiemelt műsor tért vissza a képernyőre. A Nyerő Páros korábbi évadait eddig mindig százezrek követték figyelemmel, és ez valószínűleg a mostani szezonnál sem lesz másképp. A Sebestyén Balázs vezette reality rögtön belecsapott a lecsóba, pajzán hálószobatitkokkal, kínos történetekkel indított:

például a TV2 sztárjáról, Henry Kettnerről kiderült, hogy egyszer pucéran helikopterezett a főutcán, a Survivor műsorvezetőjét, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Mi most összegyűjtöttük az első adás legemlékezetesebb, legkellemetlenebb pillanatait; természetesen mindegyikhez videót társítva.

Voksán Virág a Drágám, add az életed!-ben mutatta meg először párját, Valentényi Lászlót, akivel most azért vállalták el a Nyerő Páros-ban való szereplést, mert egyfajta terápiaként tekintenek a játékra. A lemezlovas és a férfi lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született, Vivi és Benike. A dj elárulta, hogy nehezen épít ki bizalmat, és Laci az első férfi az életében, akiben 100 százalékosan megbízik. Saját bevallásuk szerint nehéz periódusba ért a közös életük, ugyanis a gyermekek komoly próbatételek elé állítják őket, de most a Nyerő Párosban is tovább küzdenek majd együtt, egymásért.


Bálint Antónia szerint, ha filmcímet adnának a párjával az életüknek, akkor az 18 karikás lenne. A műsorvezető és Bársony Farkas úgy véli, hogy a kapcsolatuk titka a sport, ugyanis az hozta össze őket. A férfi egyébként valóságos csúcstartónak számít Antónia életében, ugyanis a nőnek eddig sosem volt ilyen hosszú párkapcsolata.


Henry Kettner és barátnője, Rebeka lassan 2 éve alkotnak egy párt. A lány úgy gondolja, több rossz szokása is van szerelmének: például hangosan kapcsolja fel a villanyt, vagy éppen túl nagy zajt csap az, ahogy iszik. Henry szerint a párja akkor tartja őt a legkevésbé vonzónak, amikor éppen vitatkoznak. Ám Rebeka egész más állásponton van, a vonzalom nem a vita hevében szűnik meg nála.

„Én akkor is szeretlek, ha köcsög vagy”

- mondta a fiúnak a műsorban, ahol fény derült az influenszer legkínosabb esetére is, mikor pucéran helikopterezett a főutcán.


Vastag Csaba és párja is elvállalta a Nyerő Páros új évadában való szereplést. Az X-Faktor első évadának győztese szerint nincs olyan pillanat, amikor szerelme, Evelin nem tartja őt kívánatosnak. Éppen ezért alig akart hinni a fülének, amikor felesége megcáfolta ezt, és konkrét szituációkat is említett. Emellett Evelin azt is elárulta, mi történik köztük a négy fal között; beavatta játékostársait abba, hogy Csaba hogy viselkedik a magánéletében.


A műsor első adásában az is téma volt, hogy kivel hányszor szeretkezne a párja. Kiderült, hogy Curtisék minden nap szeretkeznének, Henry Kettner szerelme pedig heti egy alkalommal is beérné. Mikor Joe-ékra került a sor, mindenkinek leesett az álla, hiszen a Survivor műsorvezetője szerint Csenge heti 21 alkalommal szerelmeskedne.

„Gyerekek, le a kalappal! Nektek nincs munkátok?!”

- kérdezte Balázs a párostól.


Ugyancsak Joe-hoz kötődik az adásnak azon pillanata, amikor kiderült, hogy az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét egyszer baleset érte egy nudista strandon. Joe mindössze 11 éves volt, amikor ellátogatott egy ilyen strandra, ahol egy kukoricásban guggolva próbált meg könnyíteni magán. Hirtelen azonban egy autó gördült be mellé, és olyan hangosan dudált rá, hogy Joe-ból egyből távozott minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás