promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült miért utálhatja Vastag Csaba családja a feleségét: Evelint a kommentelők dubajozással vádolják
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nyerő Páros legújabb adásában újabb dolgot kerültek felszínre, szinte az összes játékos sírva fakadt.

Hétfőn kezdetét vette a Nyerő Páros műsora, amelyben máris több dolog felszínre került a játékosokról. A szerda esti adásban szívszorító vallomások következtek, ahol a sztárpárok megható történeteket osztottak meg egymással könnyek között. Így derül fény Vastag Csabáék családi drámájára is. Az énekes és szerelme májusban kötötte össze az életét, de a nagy napról hiányzott egy fontos családtag, méghozzá Csaba édesapja.

Az esküvőn is üzentem neked, hogy nagyon - nagyon szeretlek és mindig szeretni fogjak. Az apukám maradsz, csak annyit kérünk tőled, hogy szeress minket

- mondta az X-Faktor első győztese, majd Joe kérdésére megerősítette, hogy apukája nem ment el az esküvőjére. 

Az énekes azt is megosztotta, hogy a szülei inkább a Reddit és a Facebook kommenteknek hittek, az őket bántó tartalmakból valóban nincs hiány az oldalakon. Tavaly nyáron több újságnak is nyilatkoztak arról, hogy Evelint dubajozással vádolják a kommentelők, több pletyka is elindult arról, hogy a kapcsolatuk mindössze csak látszat. 

Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

 – jelentette ki Vastag Csaba korábban az ügyre reagálva, szemlézte az rtl.hu.

A többieknél is volt zokogás a Nyerő Párosban: Curtis párja, Judy arról beszélt, hogy amikor fény derült a kapcsolatukra, a sportolót felfüggesztették a győri kosárlabdacsapatból és még drogtesztet is akartak csináltatni vele. Boráros Gábor, és párja, Mónika kapcsolata sem alakult tökéletesen, az édesanya ugyanis kislánya születésekor szembesült vele, hogy párja félrelépett. 

Hrovatin Csenge, Varga Miklós, vagyis Joe párja is rengeteg fájdalmas szakaszon ment keresztül az életében, a korábbi párkapcsolataiban bántalmazásokat kellett elszenvednie. Emiatt nehezen bízik meg a férfiakban, de a Survivor műsorvezetője mindent megad neki, soha senki sem törődött annyit a lelkével, mint ő.

Nőket nem bántunk. Be akarom bizonyítani, hogy én nem az a gyökér vagyok, semmi olyan nincs bennem, mint abban a sok parasztban. Vigyázok rád!

- ígérte meg könnyek között Joe a párjának. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás