promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elstartolt a Survivor: valaki máris feladta a játékot az első adásban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Survivor komoly fizikai próba elé állítja a versenyzőket, éppen ezért nem csoda, hogy valaki feladta az első játékot. 

Hétfőn este elindult a Survivor műsora és már az első adás is tartogatott meglepetéseket. Sőt, még egy újítás is megfigyelhető a műsorban, ugyanis idén a generációk csapnak össze, ez azt jelenti, hogy különböző korosztályok mérkőznek meg egymással. A Buhawit, azaz a huszonévesek törzsét tartották a leggyengébbnek, így az első játékban rájuk is szálltak. A megmérettetés során nem ment minden simán, ugyanis az egyik versenyző már a feladat előtt sem érezte jól magát.

Legszívesebben elrohantam volna

- mondta Fabó Emma, aki végül feladta a megmérettetést.

A játékos végül lefeküdt a komokba, majd második játék kezdete előtt pedig már annyira erőtlen volt, hogy állni sem tudott, így csapattársai segítségére szorult.

Egy másik csavarral is találkozhattak a tévénézők hétfő este, ugyanis ebben az évadban egy szerelmespár is bekerült a játékba. Czupek Nóra és Bodnár Gergő együtt érkeztek, azonban nem egy törzsben versenyeznek. Külön-külön küzdenek meg és a külön töltött időre is egy sajátos technikával is készültek.

Mi nem fogjuk felfedni a játék alatt, hogy egy pár vagyunk, ez mindenki számára meglepetés lesz. Tulajdonképpen nekünk ez a taktikánk

- árulta el Nóra a műsorban. 

Ezenkívül az indulatokból sem volt hiány az első adásban a Jarakay törzs táborhelyén máris összeszólalkoztak a versenyzők. Bojnár Attila és Albert Erika (Zera) között elindult egy adok-kapok, ezt pedig a többi játékos egyáltalán nem értette. A kisebb feszültség pedig onnan indulhatott, hogy Attila nem Zerának, hanem Erikának hívta a csapattársát. 

Ha még egyszer Erikának szólítasz, akkor a lapátot elveszem 

- szólt oda Attilának Zera, hallható az RTL videójában. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás