promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Vastag Csaba édesapja annyira nem szereti a menyét, hogy még fia esküvőjén sem volt jelen
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vastag Csaba és párja megtörten meséltek a Nyerő Párosban a családi drámájukban. 

Alig ért véget A Konyhafőnök 10. évada az RTL-en, máris egy újabb közönségkedvenc kiemelt műsor tért vissza a képernyőre. A Nyerő Páros korábbi évadait eddig mindig százezrek követték figyelemmel, és ez valószínűleg a mostani szezonnál sem lesz másképp. Még csak a harmadik adás következik szerdán, de máris több minden felszínre került a játékosokról. A TV2 sztárjáról, Henry Kettnerről például kiderült, hogy egyszer pucéran helikopterezett a főutcán, a Survivor műsorvezetőjét, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Szerdán pedig egy szívszorító vallomásokat teli beszélgetés következik majd, ahol a sztárpárok megható történeteket osztanak megy egymással a könnyeikkel küszködő sztárok. így derül fény Vastag Csabáék családi drámájára is. Az énekes és szerelme idén nyáron kötötte össze az életét, de a nagy napról hiányzott egy igazán fontos személy, méghozzá Csaba édesapja.

A családod is ezért nem szeret engem

- vallja be a műsor következő adásában Evelin hatalmas zokogás közepette. 

Az esküvőn is üzentem neked, hogy nagyon - nagyon szeretlek és mindig szeretni fogjak. Az apukám maradsz, csak annyit kérünk tőled, hogy szeress minket

- folytatta az X-Faktor első győztese, majd Joe kérdésére megerősítette, hogy apukája nem ment el az esküvőjére. 

Vastag Csaba tavaly nyáron jelentette be hivatalosan is, hogy újra rátalált a boldogság, ráadásul fülig szerelmes. Az énekes sokáig volt szingli, mivel két évvel ezelőtt szakított Görgényi Fruzsinával, akit Magyarország főleg a Barátok közt című szériából ismerhet. Evelinnek azt volt a legnehezebb megszokni, hogy egy hírességbe szeretett bele, aki körül mindig nagy a nyüzsgés, de végül ezen is túl tudott lendülni. Korábban pedig azt is megosztották, hogy nagy családban gondolkodnak és négy gyermeket szeretnének. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás