promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
18 év után visszatér az RTL egyik leghíresebb műsora
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szenzációs visszatérés az RTL-en.

Néhányan talán még emlékezhetnek az RTL Klub Sztárbox című műsorára, ami kiemelkedő nézettséggel, 2 millió feletti nézőszámmal futott 2004-ben és 2005-ben. Annak idején adásonként 5-5 boksz meccset közvetítettek, és 18 év után most visszatér a képernyőre. Ugyan még jóval odébb van a debütálás, 2023 őszén érkezik a produkció.

Idén ismét bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a magyar hírességek, hogy összecsapjanak a Sztárbox ringjében. 2004-ben és 2005-ben rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.

Ilyen volt Rékasi Károly és Ganxsta Zolee meccse:

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ - és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban és hogy kik vezetik a műsort, azt egyelőre nem tudni, de az RTL Magyarország azt ígérte, hogy hamarosan újabb bejelentések fognak érkezni a produkcióval kapcsolatban.

Ilyen volt Niki Belucci és Fresh Andi mérkőzése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás