promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen nőkkel bukott le Curtis, kellemetlen titokra derült fény a The Voice zsűritagjáról
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis párja nem akarta elhinni, ami történt.

Curtis-t most több RTL-es produkcióban is láthatjuk egyszerre, hiszen nemcsak a The Voice egyik coach-ja, de a Nyerő Párosban is szerepel a párjával, Judittal együtt. A nézők egy része azért szereti annyira Sebestyén Balázs műsorát, mert itt sosem hallott titokra, intim részletekre is fény derül a celebekről, és ez az idei évadban sincs másképp. Voksán Virágról például kiderült, hogy egyszer egy aligátor fészekben hancúrozott a párjával, Curtis szobájában pedig meztelen nőket talált a takarítónője.

A Nyerő Páros pénteki adásában a Strandfoci nevű játékot láthattuk, aminek az volt a lényege, hogy ha a párosok rossz választ adtak egy velük kapcsolatos kérdésre, akkor Kabát Peti izomból elrúgott egy, a férfi játékosok egy-egy szőrös testrészéhez rögzített labdát, ami aztán egy tizedmásodperc alatt simává lett varázsolva.

Ebben a játékban megtudhattuk, hogy Curtis Judit fenekét szereti a legjobban, mert imádja, amikor esténként "odatolja neki". Később viszont egy igen kellemetlen incidensre derült fény, ugyanis az újpesti rapperről kiderült, hogy a takarítónője egyszer meztelen nőket talált a szobájában. Curtis próbálta kimagyarázni magát, mindenesetre párja nem akarta elhinni a hallottakat.


Voksán Virág és párja, Laci elárulták, hogy amikor Miami-ban jártak, kajakozás közben tört rájuk a vágy, ezért egy szigeten huncutkodtak. Aztán kiderült számukra, hogy egy csomó, apró csont miatt volt annyira kényelmetlen, szúrós az összebújás, ugyanis pont egy aligátor fészekben estek egymásnak. Ma már romantikus pillanatként tekintenek vissza az aktusra, ami akkor veszélyesebb volt, mint gondolták.


A Nyerő Páros előre felvett adásokból áll, mint mindig, ezért előfordul, hogy egyes jelenetek nem kerülnek bele a televíziós verzióba. Az RTL ezért kitalálta, hogy megosztja a kimaradt jeleneteket is a nézőkkel, most éppen egy olyat tettek közzé, ami Vastag Csabáról szól.

Az X-Faktor egykori győztese gondolt egyet, és megnyitotta „Csalacsinta” palacsintázóját, ami hatalmas népszerűségnek örvendett a Nyerő Páros villájában. A tulajdonos állítása szerint minden remekül ment, egészen Curtis érkezéséig, aki véget vetett a gasztronómiai élvezeteknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás