promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége a TV2 egyeduralmának? Itt az RTL csodafegyvere, a nézők régóta vártak már erre
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL bejelentette, mikor aktiválja a csodafegyverét.

Az RTL nem igen tud brillírozni ebben az évben, a TV2 egyre csak növeli a fölényét a nézettségi versenyben, nemrég volt olyan hét, amikor még 5,9 százalékpont volt a különbség a két vezető tévécsatorna között. De az RTL nem adja fel, mindent megtesz annak érdekében, hogy a másik irányba billentse meg a mérleget, és úgy tűnik, most tényleg minden esélyük meglesz arra, hogy valóban átvegyék a vezetést.

Mint köztudott, október 29-én indul Sztárbox, amit aztán minden vasárnap este láthatunk a csatornán. A csatorna már korábban közölte, hogy melyik hírességek fognak ringbe lépni, kik lesznek az ellenfelek, most pedig egyrészt azt hozták nyilvánosságra, hogy hogyan lesz leosztva a négy negyeddöntő.

Október 29.
Női könnyűsúly: Berki Mazsi – Megyeri Csilla
Férfi középsúly: Molnár Áron – Frohner Fecó
Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Nagy Ervin

November 5.
Női könnyűsúly: Sáfrány Emese – Dobos Evelin
Férfi középsúly: Istenes Bence – Schobert Norbert
Férfi nehézsúly: KKevin – Brasch Bence

November 12.
Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter
Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos

November 19.
Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági
Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András
Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó


Ám ez még nem minden: az RTL azt is bejelentette, hogy október 30-án új évaddal tér vissza az egyik népszerű reality-jük, a Házasodna a gazda, amiben négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Anna, Gergő, Józsi és Kevin gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni.

A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban a rapid randik láthatóak majd. A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az Ausztriában élő Kevin gazda és az Erdélyi Gergő gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető természetesen most is Nádai Anikó lesz, aki igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás