promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin keményen odaszólt Árpa Attilának, ezek a celebek fogják püfölni egymást
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárbox 18 év kihagyással tér vissz az RTL műsorára, Nagy Ervin és Árpa Attila máris kemény üzengetésekbe kezdtek, de Sáfrány Emesét és a lányokat sem kell félteni.

Sztárbox visszatéréséről korábban mi magunk is beszámoltunk már, a 2004-es és 2005-ös évben ez volt az egyik legnézettebb műsorszám a csatornán, 2 milliónál is több néző várta izgatottan, hogyan végződik Niki Belucci és Fresh Andi, Rékasi Károly és Ganxsta Zolee, vagy éppen Majka és Dopeman összecsapása. A celebek lecserélődnek, de a műsor házigazdája nem: ezúttal is Kokó Kovács István fogja ellátni a szakmai supervisori feladatokat.

A csatorna most egy pénteki sajtóeseményen jelentette be, hogy majd 20 évvel később kik fognak összecsapni. A sztárok közül sokan már aktívan kommunikáltak a közösségi médiában arról, hogy hogyan készülnek a nagy eseményre, Sáfrány Emese vagy Berki Mazsi is gyakran posztolt olyan videókat, amiben férfiasan püfölik a boxzsákot. Most az is kiderült, ki kivel fog harcolni a 24 híresség közül.

Az eseményen nem jelent meg mindenki, így például Molnár Áron és Nagy Ervin is arra szorult, hogy a kamerán keresztül üzengessen leendő ellenfelének. Érdekes egyébként, hogy Árpa Attila és Kabát Peti is komoly sérüléssel várja az eseményt, egyikük részleges keresztszalag szakadást szenvedett, míg Peti szilánkosra törte az öklét. Reméljük felépülnek, mert ezek azért nem kis sérülések.

A fiúkkal szemben Dobos Evelin és Sáfrány Emese a helyszínen csinálta a show-t, egymás sminkjének az elkenéséről folytattak szellemes szópárbajt, izgatottan várjuk, mit művelnek majd a ringben

A Sztárbox október 29-én, vasárnap 19 órakor kezdődik az RTL-en.

NŐK: A női sztárok között Járai Kíra Nyári Diával, Megyeri Csilla Berki Mazsival, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel, Szabados Ági pedig Janicsák Vecával mérkőzik majd meg a bokszringben.

FÉRFIAK: A középsúlyú férfiak között Kállay-Saunders András Józan Lászlóval, Molnár Áron Frohner Fecóval, Kabát Péter Rácz Jenővelés Istenes Bence Ifj. Schobert Norbival csapnak össze. A nehézsúlyú férfiak között Curtis Szegedi Fecsóval, Dobrády Ákos Pintér Tibor Tenyával, Brasch Bence Kevinnel, és Nagy Ervin Árpa Attilával lépnek a ringbe.

Továbbá bejelentették, hogy a Sztárbox kísérőműsorát Varga Ádám vezeti majd, aki ismert lehet a Besúgó című sorozatból, valamint korábbi versenyzője volt A híd és a Celeb vagyok, ments ki innen című műsoroknak is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás