promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla a verekedős botrány után a tévében fog bunyózni - Gigantikus bejelentést tett az RTL
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihagyhatatlan műsorokkal jön ősszel az RTL.

Az RTL és a TV2 folyamatosan csatázik a nézők figyelméért, éppen ezért mindkét csatorna igyekszik olyan műsorokkal jelentkezni, amik képesek felkelteni az emberek érdeklődését. Nos, az RTL most eléggé bekeményített egy izzasztó és bukásokkal teli időszak után, ugyanis ősszel igazán érdekes produkciók jönnek – most pedig kettőről is kiderült pár részlet, amitől mindenkinek leesett az álla.

Azt már tudni lehetett, hogy sok-sok év után folytatódik a Sztárbox, ami ősszel valóban visszatér, most viszont kiderült, hogy Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna vezetik, illetve Kovács Kokó István lesz a szakmai vezető. A versenyzőket is felfedték, és bőven akadnak köztük meglepetések:

  • A női versenyzők: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Járai Kíra, Nyári Dia, Szabados Ági, Sáfrány Emese, Janicsák Veca és Megyeri Csilla.
  • A férfi versenyzők középsúlyban: Ifj. Schobert Norbi, Józan László, Molnár Áron, Rácz Jenő, Istenes Bence, Frohner Fecó, Kabát Péter és Kállay-Saunders András.
  • A férfi versenyzők nehézsúlyban: Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, Nagy Ervin, Szegedi Fecsó, Tenya, Kkevin és Brasch Bence.

A visszajelzések alapján Megyeri Csilla szereplése a legmeglepőbb sokak számára, hiszen ő nemrég komoly verekedős botrányba keveredett, ezért egyesek kifejezetten meghökkentőnek tartják, hogy most a televízióban fog bunyózni.

Itt még nem ért véget az RTL csúcsbejelentése, hiszen már az is kiderült, hogy a Nyerő Párosban kik fognak versenyezni: Curtis és kedvese, Judie, az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Joe és párja, Csenge, Voksán Virág és szerelme, Laci, valamint Vastag Csaba és felesége, Evelin – de egyelőre még 4 párost nem fedtek fel, azt viszont szintén tudni lehet, hogy Sebestyén Balázs és Kabát Peti is visszatérnek.

Itt lehet megnézni a Fókusz riportját az RTL őszi meglepetéseiről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás