promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő meglepetés a hazai televíziózásban, az RTL megásta a TV2 sírját?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL elképesztően izgalmas műsorokkal készül az őszre.

Kőkemény Magyarországon a televíziós nézettségi harc, hiszen sokszor szinte csak egy hajszálon múlik, hogy az RTL vagy a TV2 jön ki győztesen. Utóbbi a Szerencsekeréknek köszönhetően elég erősen teljesít már hosszú ideje, de az RTL-t sem kell félteni, ugyanis hiába bukott meg zsinórban három nagyobb produkció is (Tippelj és vidd el!, Activity, Celebrandi), úgy tűnik, hogy ősszel rendesen bekeményít a csatorna.

Az RTL kicsit hamarabb indította az őszi szezont, ugyanis már képernyőre tűzte A Konyhafőnök 10. évadát, amit nagyon szeretnek a nézők. Szeptember 2-án, szombaton 20 órakor indul majd a csatorna tehetségkutató műsora, a The Voice, amit Istenes Bence vezet majd, és Curtis, Manuel, Trokán Nóra, illetve Miklósa Erika lesznek a coachok – utána pedig 22 órától a Sebestyén Balázs-féle Gyertek át! lesz műsoron, ami szintén óriási izgalmakat ígér.

Szeptember 3-tól jön a Cápák között következő évada két új Cápával, Orbók Ilonával és Dr. Varga Eszterrel, akik Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András oldalán tűnnek majd fel, miután Tomán Szabina és Lakatos István nem térnek vissza a műsorba.

Van ám még meglepetés az RTL tarsolyában, ugyanis elvileg még ősszel érkezik a Nyerő Páros 7. évada, vagyis ismét celebpárok fognak vetélkedni egymással, illetve a Házasodna a gazda, A mi kis falunk, a Survivor és Sztárbox is visszatér, szóval valóban rendesen odateszi magát a csatorna, és olyan produkciókat hoz a nézőknek, amiket semmiképp sem érdemes kihagyni, ha szórakozni szeretnénk – arról nem is beszélve, hogy állítólag még a LEGO Masters és a The Traitors is érkezik valamikor.

Itt lehet megtekinteni egy hosszabb interjút Curtisszel a sokak által várt The Voice-ról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás