promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs legendás műsora visszatér az RTL-re
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs műsora visszatér a tévébe.

Sebestyén Balázst talán az Álarcos énekes második évada óta nem láthattuk az RTL képernyőjén, vagyis majdnem három éve. A műsorvezető ettől függetlenül dolgozott a csatornának, hiszen azóta elkészült a Gyertek át - A sztárvetélkedő 6. és 7. évada, de ezeket már csak az RTL+ nevű streamingoldalon láthatták az előfizetők. Most azonban Balázs visszatér a tévécsatornára.

Ugyanis az RTL-nél azt a döntést hozták meg, hogy a televízióban is leadják a Gyertek át-nak a tavaly novemberben streamingre került 6. évadát, ezáltal megadják a lehetőséget, hogy azok is megnézhessék a műsort, akiknek nincsen RTL+ előfizetésük, de kedvelték a sztárvetélkedő korábbi évadait.

Az első adást szeptember 2-án, szombaton 22 órakor, közvetlenül a The Voice első adása után láthatjuk az RTL-en, és ez a következő hetekben is így lesz. A Gyertek át hatodik évada nyolc részből áll, tehát nagyjából két hónapig lesznek újra képernyőn Balázsék.


Az első adás vendégei között olyan hírességek lesznek, mint Frohner Ferenc fodrász és a Celeb vagyok, ments ki innen döntőse, Bódi Sylvi szépségkirálynő, Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és műsorvezető, Dombóvári István és Musimbe Dennis, humoristák, Dér Heni énekesnő, Kabát Peti, volt focista és a Nyerő Páros műsorvezető segédje, valamint Lukács Miki, a Reggeli egykori műsorvezetője.

Ebből is látszik, hogy az RTL is bekeményít az őszre, ami nem csoda, hiszen eddig katasztrofálisan alakult számukra a 2023-as év nézettség szempontjából. Miután képernyőre tűztek három hatalmas bukással zárult produkciót (Tippelj és vidd el, Activity, Celebrandi), nem árt, ha most már kicsit gatyába rázzák magukat, ugyanis a TV2 igen erős műsorstratégiával folytatja a nyár után. Az RTL-en jelenleg A Konyhafőnök 10. évadát láthatjuk, de nemsokára debütál a The Voice, valamint érkezik a Cápák között legújabb évada, amiben két új üzletasszony veszi át a helyet Tomán Szabinától és Lakatos Istvántól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás