promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett az RTL, a fél ország erre várt már hónapok óta
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk, hamarosan elindul.

Az RTL és a TV2 szinte folyton fej fej mellett halad a nézettségi versenyben, hiszen hol az egyik, hol a másik jön ki győztesen, és általában csupán apró különbséggel. Jelenleg leginkább hétköznap esténként vannak csaták, de azokat rendre a Szerencsekerék nyeri – nem csoda, hiszen az RTL olyan hatalmasat bukó műsorokkal próbálta legyőzni Kasza Tibiék produkcióját, mint például a Tippelj és vidd el!, az Activity vagy a Celebrandi.

A több hete tartó „uborkaszezon” után hamarosan a hétvégék is izgalmassá válnak a hazai tévénézők számára, ugyanis az RTL és a TV2 is különleges produkciókkal készül. Utóbbi a Sztárban sztár leszek! új évadával kedveskedik a közönségnek, és valószínűleg sokan fogják nézni Tóth Gabi miatt, aki a válásának köszönhetően most elég durván a figyelem középpontjába került – de nem kell aggódni az RTL miatt sem, ugyanis nem akármilyen műsor indul hamarosan.

Az RTL bejelentette, hogy szeptember 2-án, szombaton 20:00-kor indul a hónapok óta várt The Voice című tehetségkutató műsor, amit Istenes Bence fog vezetni – Curtis, Manuel, Trokán Nóra és Miklósa Erika lesznek a coachok, szóval biztos, hogy akad pár izgalmas, mókás pillanat is a produkcióban, amit minden bizonnyal hatalmas reményekkel indít el a csatorna.

„A Válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. Ennek köszönhetően már a válogató adások alatt hatalmas izgalmak várnak a versenyzőkre és a coachokra is, akiknek egy-egy énekesért komoly küzdelmet kell majd vívniuk. Az biztosra vehető, hogy mind a négy coach hatalmas lelkesedéssel és lehengerlő érvelésekkel küzd majd a versenyzőiért. Az pedig, hogy a versenyző kit választ, a szemünk előtt dőlhet el, hiszen az éppen aktuális érzések és a coachok érvelései befolyásolhatják a tehetségeket. A műsor különlegessége, hogy a versenyzők már az első fordulótól élő zenei kísérettel adják elő produkcióikat”

– olvasható az RTL közleményében.

Itt lehet megtekinteni egy rövid videós bejelentést a The Voice-szal kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás