promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: az RTL leveszi a képernyőről a legpocsékabb műsorát, véget ér a szellemi kútmérgezés
Borítókép:  youtube.com/Videómánia (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már csak pár epizód maradt az év eddigi talán legkellemetlenebb műsorából.

A TV2 óriásit robbantott a Szerencsekerékkel, hiszen Kasza Tibi produkciójának még az ismétlései is hatalmas sikerrel futnak a csatornán (hamarosan pedig új részek érkeznek). Nem csoda, hogy az RTL egyre kétségbeesettebben próbálkozik, hátha le tudja nyomni – de a Tippelj és vidd el!, az Activity és most a Celebrandi is gigászit bukott, utóbbi ráadásul még a nézőket is rendesen kiakasztotta.

Az eddigi visszajelzések alapján sokan egyenesen utálják a Puskás-Dallos házaspár társkereső műsorát, a Celebrandit. Voltak, akik azzal indokolták ezt, hogy elképesztően kellemetlen az egész produkció, ráadásul a szereplők is idegesítőek – de olyanok is akadtak, akik Puzsér Róbert aranyköpését használták, és azt mondták, hogy igazi „szellemi kútmérgezés”, amit az RTL végez ezzel a programmal.

Megnyugodhatnak azok, akik egyáltalán nem kedvelik a Celebrandit, ugyanis kiderült, hogy hamarosan lekerül a képernyőkről a műsor.

Állítólag augusztus 18-án, pénteken 20:10-kor adják le az RTL-en a Celebrandi utolsó részét, vagyis búcsúzhatnak tőle a nézők, akik valamiért végig kitartottak mellette. Ezzel véget ér az első évad, de a nézettségi adatokat nézve nem valószínű, hogy lesz belőle folytatás, hiszen már a legelső héten is gyenge teljesítményt nyújtott a produkció, onnantól kezdve pedig szinte csak csökkent a népszerűsége.

Persze nem maradnak szórakozás nélkül az RTL nézői, hiszen ahogy véget ér a Celebrandi, átveszi a helyét A Konyhafőnök jubileumi 10. évada, ami augusztus 21-én, hétfőn érkezik a csatornára. Mivel A Konyhafőnök egy rendkívül népszerű műsor, így könnyen lehet, hogy az RTL-nek sikerül majd megvernie a TV2-t, és véget ér ez a sok-sok hete tartó „szenvedés”, amit a Szerencsekerék ismétlései okoztak.

Itt lehet megtekinteni Dancsó Péter videóját a Celebrandiról, hogy mindenki lássa, miről is maradt le:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás