promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szekunder szégyent okoz a Celebrandi, rég éreztük magunkat ilyen kellemetlenül
Borítókép:  youtube.com/Videómánia (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Darabjaira szedték a Celebrandit, ami tele van kínos pillanatokkal.

Az RTL a Celebrandival újabb műsort hívott a csatába a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék ellen, aminek még az ismétlései is uralják a hétköznap estéket a tévében. Valószínűleg nagy reményeket fűztek a Dallos-Puskás házaspár celebes társkereső műsorához a csatornánál, de hamar kiderült, hogy labdába sem rúghat a TV2 nagy sikerű produkciójával szemben, ugyanis már az első adástól kezdve érezni lehetett, hogy a közönségnek nem jön be a Celebrandi.

A kommentek alapján rengeteg embert frusztrál az egész műsor úgy, ahogy van, sőt, egyesek egyenesen nézhetetlennek titulálták a Celebrandit. Ennek a többnyire negatív visszajelzésnek több oka is lehet, hiszen volt, aki arra hivatkozott, hogy nincsenek is igazán nagy nevek a produkcióban, illetve olyanok is bőven akadtak, akik szerint elviselhetetlen az a szekunder szégyen, amit a Celebrandi nézése közben érezhet az ember – a szekunder szégyen az a jelenség, amikor mások kínos viselkedése miatt van bennünk szégyenérzet.

A magyar YouTube egyik meghatározó alakja, Dancsó Péter a minap megint elővette a Celebrandit, és csinált belőle egy egészen zseniális videót, ami egyszerre piszok vicces, és rendkívül elgondolkodtató is, hiszen a nézése közben többször is eszünkbe juthat, hogy ezt a műsort vajon hogy engedhette képernyőre az RTL.

Dancsó Péter kifigurázta, hogy Puskás-Dallos Peti rengetegszer mondja a feleségének a műsorban, hogy „szerelmem”, illetve a szépségkirálynőt, Jázmin Viktóriát is egy eléggé anyagias embernek festi le – bár utóbbinál ez főleg azért van, mert tényleg olyan dolgokat mondott a produkcióban, amikkel sokakat kiakasztott.

Itt lehet megnézni Dancsó Péter új videóját a Celebrandiról, ami tele volt rettenetes vakrandi jelenetekkel, és pokolian kínos ismerkedős részekkel – de van egy rossz hírünk, ugyanis a YouTuber a végén bejelenti, hogy ezzel ő is abbahagyja a műsor nézését, neki is elég volt ebből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás