promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ennyire rettenetes a Celebrandi? Földbe döngölték az RTL műsorát, újabb mélypont a hazai televíziózásban?
Borítókép:  Illusztráció / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zseniális videóval világítottak rá arra, hogy mennyire kellemetlen a Celebrandi.

Az RTL nagyon próbálkozik, hogy lenyomja az ismétléseivel is gigantikus sikert arató, TV2-n futó Szerencsekereket, de úgy tűnik, hogy nem akar összejönni a trónfosztás, hiszen Kasza Tibi produkciója a Tippelj és vidd el!-t és az Activityt is könnyedén lenyomta a nézettségi versenyben – és úgy tűnik, hogy a Celebrandinak sem sikerült a csoda, sőt, a nézők egyenesen rühellik ezt a társkereső műsort.

A Puskás-Dallos házaspár által vezetett Celebrandi koncepciója egyszerű, hiszen arról szól, hogy pár hírességnek civil párokat szeretnének találni. A problémák ott kezdődtek, hogy a műsorban nem igazán vannak hatalmas, A-listás celebek, így a nézők már egyből érzékelték, hogy ez bizony nem egy olyan produkció, ami kiemelt figyelmet érdemel tőlük – akik viszont adtak neki egy esélyt, azok a kommentszekcióban azt mondják, hogy ennyire kellemetlen műsort talán még sose láttak, igazi mélypontja a magyar televíziózásnak.

Természetesen az internet fenegyerekének, Dancsó Péternek is felkerült a radarjára a Celebrandi, ezért csinált gyorsan egy videót róla, amiben zseniálisan világít rá arra, hogy miért is olyan rettenetes ez a műsor.

Dancsó Péter jól irányzott beszólásokkal, gúnyos megjegyzésekkel ment neki Puskás-Dallos Boginak és Petinek, illetve annak, amilyen humort képviselnek a Celebrandiban. Persze a szereplőket sem kímélte, és megmutatta Schumacher Vanda talán legkényelmetlenebb jeleneteit, és azt is, mikor Danics Dóra azért ejtett valakit, mert az illető elvileg nem szereti Petőfi Sándort.

Az biztos, hogy Dancsó Péter videójából kiindulva nem a Celebrandi az RTL legértékesebb, legjobb műsora, így nem csoda, hogy nem találta meg az összhangot a közönséggel. Jó kérdés, hogy a bukás után mivel próbálkozik majd a csatorna, hogy letaszítsa a trónról a Szerencsekereket, de reméljük, hogy ennék a produkciónál azért jobb lesz majd, amivel legközelebb előrukkolnak a programtervezők.

Íme Dancsó Péter mókás videója a Celebrandiról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás