promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit bukott Puskás-Dallos Petiék silány műsora, csúnyán leégette magát az RTL
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az RTL hiába próbálkozik, a Szerencsekerék verhetetlen.

Évekkel ezelőtt valószínűleg senki se hitte volna, hogy a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék lesz a hétköznap esték királya, de úgy tűnik, hogy a TV2 jó lóra tett, mikor úgy döntött, hogy esélyt ad ennek a műsornak. Ráadásul már hetek óta csak ismétléseket sugároz belőle a csatorna, de még így is röhögve veri az RTL produkcióit – sikerült már elég durván lenyomnia a Tippelj és vidd el!-t, illetve az Activityt is.

Az RTL folyamatosan próbálkozik, hátha sikerül levernie Kasza Tibit és a Szerencsekereket, de eddig nem járt sikerrel. Múlt héten indult a legújabb próbálkozás, a Celebrandi, amiben Puskás-Dallos Bogi és Peti próbálnak civil párt találni ismert embereknek, de úgy tűnik, hogy egy újabb csúfos bukást kell elszenvednie a csatornának, ugyanis erre a műsorra se kíváncsiak az emberek.

A Celebrandi még a heti TOP 10-be se tudott bejutni, míg a Szerencsekerék lett a legnézettebb szórakoztató műsor.

A nézettségi adatok alapján a Celebrandi csúnyán leszerepelt, mindössze a 12. helyig volt képes eljutni, ami elég kellemetlen, hiszen ennél valószínűleg jóval többet várt tőle az RTL, főleg, hogy a Szerencsekerékből csak ismétlések mennek – valóban egészen hihetetlen, hogy Kasza Tibi produkciója ekkora sikerre képes úgy, hogy olyan részeket ad le a TV2, amik már egyszer lementek.

A 30. héten a Forma-1 is nagyon jól hozott, illetve a TV2-féle Tények volt a legnézettebb műsor, de összességében meglepő módon mégis az RTL nyerte a nézettségi versenyt – ez persze nem a Celebrandinak köszönhető, hanem sokkal inkább például A mi kis falunknak, ami továbbra is az ország egyik kedvenc sorozata.

Íme egy részlet a Celebrandiból, hogy mindenki tisztában legyen vele, nagyjából milyen minőséget képvisel ez a műsor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás