promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentés érkezett a Szerencsekerékről, súlyos döntést hozott a TV2
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eldőlt a Szerencsekerék folytatásának sorsa.

Szinte díjat érdemel az, aki annak idején a TV2-nél leokézta, hogy Kasza Tibivel térjen vissza a klasszikus Szerencsekerék című műsor, ugyanis a produkció gigantikus siker lett. A nézők annyira imádják Kasza Tibi humorát, az izgalmas feladványokat és a sztárvendégeket, hogy hosszú hetek óta uralja a nézettségi listákat a Szerencsekerék még úgy is, hogy csak ismétléseket ad le a csatorna.

Volt, aki felháborodott azon, hogy ilyen hosszú ideje csak ismétlések mennek a Szerencsekerékből, de a számok azt súgják, hogy a közönség összességében még ezt sem bánja. A lényeg, hogy mindig képernyőn legyen Kasza Tibiék produkciója, bár minden bizonnyal minden rajongó elgondolkodott már azon, hogy vajon mikor érkeznek új részek – nos, van ezzel kapcsolatban egy jó hírünk.

Miután az RTL mindenkit meglepve bejelentette, hogy a vártnál jóval korábban, augusztus 21-én indul A Konyhafőnök új évada, a TV2 is rögtön megbolygatta a dolgokat, hogy tartani tudja a lépést, ezért már most hétvégén műsorváltozás lesz – ráadásul nem is akármilyen, nagyon fognak örülni a Szerencsekerék rajongói.

Augusztus 13-án, azaz vasárnap 18:55-kor az eddigi tervtől eltérően nem A múmia visszatér című Brendan Fraser sikerfilmet fogja levetíteni a csatorna, hanem a Szerencsekerék 5. évadának első részét – vagyis végre új epizód érkezik a közönségkedvenc produkcióból.

A TV2 rendesen megváltoztatja a jól megszokott hétköznapi műsorrendet is, ugyanis a Szerencsekerék 19:50-től kezdődő ismétlései ma este véget érnek, jövő héten hétfőtől új részek jönnek 20:00-tól, amiket Majka és Pápai Joci vetélkedője, a Zsákbamacska követ ismétlésekkel 21:40-től – a lényeg, hogy vasárnap este már új résszel jelentkezik a Szerencsekerék, utána pedig a Zsákbamacska ismétlése lesz látható, és ez a következő hetek hétköznapjaira is érvényes lesz.

Itt lehet megtekinteni az augusztus 21-én érkező A Konyhafőnök előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás