promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási balhé lesz a magyar televízióban augusztus 20-a után, a nézők előtt fog történni minden
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Garantált balhé lesz idén augusztus 20-a után.

Az RTL rájött arra, hogy sokkal nagyobb nézettségre tudnak szert tenni, ha a műsoraikat felpumpálják némi botránnyal. Az X-faktornál a mai napig a válogató adások a legsikeresebbek, hiszen a nézők szívesebben nézik a sok amatőrt, akik nem tudják elfogadni a negatív kritikákat, és inkább visszadumálnak a mentoroknak. A Konyhafőnök-ben már az előző évadokban is tapasztalható volt, hogy itt-ott belevittek egy kis botrányos vonalat, de a hamarosan debütáló 10. évadban külön főszerepet kapnak az óriási balhék.

Augusztus 21-én, hétfőn érkezik a népszerű főzőműsor jubileumi 10. évada, amiben ezúttal nem csak a versenyzők, de a séfek is díjért küzdenek majd; ugyanis az a séf, akinek tanítványa megnyeri a fődíjat, elnyeri az Aranykupát. De nem ez lesz az egyetlen újítás A Konyhafőnök-ben.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kap lehetőséget, hogy megmutathassa magát a válogató adások alatt, ahol ott lesz az aranygomb is. Ez azt a célt szolgálja, hogyha például valaki már az első főzésével lenyűgözi Rácz Jenőt vagy Sárközi Ákost, akkor megnyomhatják a gombot, ami azt jelenti, hogy rögtön piros vagy kék kötényt fog kapni.

Lesz az úgynevezett "hirtelen halál" újítás is: aki esetleg csúnyán rakja le a villát, vagy nem néz szembe rendesen a szálkákkal, véletlenül kemény a rizottója, annak már nem lesz esélye javítani, ugyanis a főzés közben kirakhatják a műsorból. A zsűri ezeken túlmenően bevezeti a fekete kötényt is. Ezt azok a versenyzők kapják, akik még ugyan kapnak lehetőséget, de a pallos ott fog lógni a fejük felett, Fördős Zé szerint

„akinek ilyen színű kötény lesz a nyakában, az nagyon megszívja”.

Minden másban változatlan lesz a műsor: A Konyhafőnökben a versenyzők célja ugyanaz lesz, tehát mielőbb bejutni Rácz Jenő vagy Sárközi Ákos csapatába, majd séfkabátot szerezni, végül pedig elvinni a trófeát és az azzal járó 10 millió forintot.

A 10. évad botrányvonalát erősíti az is, hogy feltűnik majd benne az X-faktor gitártörő művésze, Hörcher László is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás