promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas verekedés volt az RTL műsorában, a műsorvezető szinte sokkot kapott
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő pillanatokat adott a nézőknek az RTL egyik legbotrányosabb műsora.

Az RTL továbbra is próbál mindent bevetni, hogy a csúcson tudja tartani a nézettséget. Ez persze nem könnyű, mert a nagy riválisa, a TV2 is folyamatosan dobja be a mélyvízbe a jobbnál jobb showkat. Az RTL-re érkezik ugyebár a The Voice, míg a TV2-nél már nagyban zakatolnak a Sztárban sztár leszek felvételei.

Az RTL közben bejelentette, hogy a második évaddal folytatódik a nagysikerű üzleti reality, Az álommeló, melyben Balog Levente üzletember ismét elnöki asszisztensét keresi. A rajongók közben már várják, hogy Fördős Zé, Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos visszatérjen a képernyőre, de a csatorna még nem lengette be, hogy érkezne A Konyhafőnök jubileumi évada.

Most azonban visszamegyünk a múltba, amikor hétköznap délutánonként rengeteg ember zsibbasztott az agyát az RTL Klub előtt ülve. A Balázs show ugyebár inkább a fiatalokat célozta meg, de a Mónika showt szinte mindenki nézte.

Erdélyi Mónika kibeszélő műsora kilenc év, és közel kétezer adás után ért véget. A döntésnek két oka volt, és az egyik legfontosabb, hogy akkora már eléggé elfáradt ez a formátum. A csatorna másik okként az hozta fel, hogy nem tudnak egyszerre a közönségnek, és a törvény betűjének is megfelelni. Tény, hogy rengeteg balhé volt a műsorban, ami olykor még Erdélyi Mónikát is sokkolta.

„Nemzetközi viszonylatban is szép eredmény, amit a hasonló tematikájú műsorok között elértünk. Tudtam, hogy nem a Mónika Show lesz a végállomása az szakmai életemnek, de nagyon szép éveket tudhatok magam mögött”

- mondta akkor a műsorvezető, miután megtudta, hogy a Mónika show lekerül a képernyőről.

A közönség sokszor tette fel a nagy kérdést, hogy Erdélyi Mónika hogyan bírta idegekkel ezt az egészet kilenc évig. Volt ugyebár rá példa, amikor a biztonsági embereknek kellett közbelépniük, akkora verekedés tört ki az RTL Klub műsorában. Most újra felidézzük nektek a legjobb pillanatokat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás