promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lázadnak az RTL nézői, nagy baj lesz, ha nem kerül hamarosan képernyőre ez a műsor
Borítókép:  Illusztráció / RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy a csend az RTL körül, Fördős Zé pedig utoljára Kínából posztolt.

Tavaly pontosan karácsony előtt ért véget A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada. Sárközi Ákosnak most nem kellett izgulnia, mivel az ő versenyzői közül senki se tudott bejutni a fináléba. Rácz Jenő mentoráltjai közül viszont Dobos Evelin és Kardos Eszter szálltak ringbe a végső győzelemért.

A verseny nagyon szoros volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor dönteniük kellett, hogy ki legyen Magyarország új Konyhafőnöke. A választásuk Dobos Evelinre esett, aki először nem akart hinni a fülének, annyira megérintette, hogy ő állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

A legutóbbi civil évadban azonban Sárközi Ákos talált be nagyon. A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján a Michelin-csillagos séf versenyzője, Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forintot is ő vághatta zsebre.

Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett. A Konyhafőnök 2022-es évadában rengeteg hazai híresség, szakmai legendák és Thomas Anders személyében egy igazi világsztár is megtisztelte a stúdiót.

Érdekesség, hogy A Konyhafőnök legutóbbi civil évada már tavaly ilyenkor régen véget ért. Most az Actitivity pörög az RTL-en, de az évad még nem került bejelentésre.

Pedig különböző csoportokban a nézők gyakorlatilag lázadoznak, hogy követelik vissza a műsorukat. Lehet, hogy a csatorna valamilyen iszonyatosan nagy dobásra készül, ezért kell várniuk a nézőknek, hogy Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos triója visszatérjen. Ugyebár ne feledjük el, hogy A Konyhafőnök 10-ik évadja érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás