promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibit még Szabó Zsófi mellei sem bírják megállítani, a TV2 csattanós pofont adott az RTL-nek
Borítókép:  TV2 (via femina.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb bukás az RTL-en, a Szerencsekerék még ismétlésekkel is verhetetlen.

A TV2 eddigi egyik legjobb döntése volt, hogy feltámasztotta Kasza Tibivel a klasszikus Szerencsekerék című műsort, hiszen a közönség egyenesen imádja ezt a vetélkedőt. Az izgalmas feladványok, a mókás sztárvendégek és Kasza Tibi szűnni nem akaró poénjai elérték, hogy az ország kedvence legyen a Szerencsekerék, még úgy is, hogy az utóbbi hetekben csak ismétlések mennek, és a kommentek alapján ez kezdi már eléggé kiakasztani a nézőket.

Az RTL nemrég az Istenes Bence-féle Tippelj és vidd el! című műsort küldte csatába a Szerencsekerék ellen, de Kasza Tibi produkciója mellett labdába sem rúghatott, így akkora bukás lett, hogy valószínűleg már a 2. évadot sem rendeli be a csatorna – főleg annak tükrében, hogy Istenes Bence programját még a Szerencsekerék ismétlései is verték, ami akárhogy is nézzük, elég kellemetlen.

Nemrég a sztárokkal telezsúfolt Activity volt az, amit az RTL esélyesnek talált arra, hogy megdöntse a Szerencsekerék uralkodását, de a 26. heti nézettségi adatok alapján ez nem jött össze – sőt, úgy néz ki, hogy egy újabb bukás sújthatja a csatornát.

Az adatok alapján az Activity nagyjából fele annyi nézőt csábított a képernyők elé, mint a Szerencsekerék ismétlései, vagyis Kasza Tibi megállíthatatlan, és még Szabó Zsófi pajzán jelenetei sem tudtak repedést okozni a pajzsán – pedig az RTL csinos műsorvezetője tényleg mindent bevet annak érdekében, hogy minél többen kapcsoljanak a csatornára, hiszen még Németh Kristóf arcába is belenyomta a kebleit, de majd jövő héten kiderül, hogy ezzel mit sikerült elérnie.

Végül kicsit sem meglepő módon a TV2 nyerte a heti nézettségi versenyt az RTL-lel szemben, a következő héten pedig megtudjuk majd, hogy az Activity mennyire tudta összeszedni magát – bár van egy olyan sejtésünk, hogy továbbra is szinte mindent és mindenkit lenyomnak majd a Szerencsekerék ismétlései, hiszen a hőzöngő kommentek ellenére még mindig rengetegen nézik ezeket.

Íme egy részlet az Activity című műsorból, hogy mindenki lássa, miről is van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás