promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bajban a Szerencsekerék? A TV2 kivérezteti a sikerműsorát, Istenes Bence pedig akkorát bukott, hogy még a Marson is érezni lehetett
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence elbukott Kasza Tibivel szemben, az RTL szívhatja a fogát.

Amióta csak elindult az RTL és a TV2, azóta tart köztük a harc a nézők kegyeiért. Hol az egyik, hol a másik nyeri a nézettségi versenyt, néha utánozzák egymást, alkalmanként pedig borsot törnek a másik orra alá, de ez mondhatni természetes a televíziózásban. A TV2 nagyot robbantott a Szerencsekerékkel, az RTL pedig a Tippelj és vidd el!-t küldte ellene a csatába – de ez nem volt egy jó döntés.

A SorozatWiki szerint Istenes Bence műsora lett idén a csatorna egyik legnagyobb bukása, labdába sem rúghatott a Szerencsekerék mellett, aminek ráadásul még az ismétlései is le tudták nyomni a produkciót. Még a Tippelj és vidd el! fináléja sem tudott jó nézettségi adatokat produkálni a 25. héten, ami nagyon kellemetlen, főleg annak a tudatában, hogy a Szerencsekerék nézőinek a kommentek szerint már nagyon elegük van abból, hogy a TV2 folyton csak a régi részeket adja le újra az újak helyett.

A Szerencsekerék nézettségén is érezni lehet a közönség frusztrációját, hiszen mindenki friss epizódokat akar látni, és nem több éves részeket – de még így is a heti toplista harmadik helyéig jutott Kasza Tibi produkciója, szóval minden bizonnyal nem aggódnak a TV2-nél.

Ezek után eléggé meglepő lenne, ha az RTL berendelné a Tippelj és vidd el! második évadát, vagyis jó eséllyel búcsúzhatnak a nézők Istenes Bence műsorától, ami óriási lebőgés volt a csatornának. Már csak az a kérdés, hogy vajon mit vetnek be legközelebb, hogy le tudják dönteni a Szerencsekereket – bármi is lesz, az biztos, hogy nagyot kell durrannia ahhoz, hogy a TV2 megérezze.

A heti nézettségi versenyt összességében a TV2 nyerte az előző héten győzedelmeskedő RTL-lel szemben, de csupán 0,2 százalékponttal, ami annyira elenyésző, hogy akár holtversenynek is nevezhetnénk a végeredményt – a két csatornán kívül a Mozi+, a Film+, illetve az EB-selejtező miatt az M4 Sport is jól szerepelt, ezek jutottak be a TOP5-be.

Ha valaki esetleg azon morfondírozik, hogy vajon miért nem nyerte el a közönség tetszését a Tippelj és vidd el!, akkor érdemes megnézni Dancsó Péter humoros videóját ezzel kapcsolatban, ugyanis rávilágít benne pár dologra, amik nagyban közrejátszhattak abban, hogy ekkorát bukott az RTL sikervárományos produkciója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás