promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 megásta a Szerencsekerék sírját, váratlan fordulat a hazai televíziózásban
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amíg az RTL-en parádésat bukott a Tippelj és vidd el!, addig a TV2 is szép lassan kiheréli a Szerencsekerék sikerét.

Remekül döntött a TV2, mikor visszahozta a Szerencsekerék című műsort, ráadásul Kasza Tibivel, ugyanis hamar a közönség régi/új kedvence lett, amit estéről estére rengetegen néztek a csatornán. Az utóbbi hetekben viszont alig volt új rész, leginkább ismétléseket adtak, és érdekes módon azok is nagy érdeklődést váltottak ki az emberekből – legalábbis egy ideig, ugyanis egyre nagyobb a felháborodás.

Sokan kiakadtak azon, hogy hiába várták az újabb részeket, akkor is csak ismétlést kaptak a Szerencsekerékből, és ugyan a SorozatWiki információi alapján minden este Kasza Tibiék produkciója volt a legnézettebb vetélkedő, akkor is érzékelhető volt a 24. hét péntekére egy csökkenés – az RTL-en futó, Istenes Bence-féle Tippelj és vidd el! pedig továbbra sem találta meg a közös hangot a közönséggel, nagy bukás.

Érdekes, és egyben váratlan fordulat is, hogy még így is az RTL volt a hét nyertese (hosszú idő után először), ugyanis 2,2 százalékponttal megverte a TV2-t – harmadik helyen végzett a Mozi+, negyediken a Film+, ötödiken pedig az M4 Sport a focinak és a Forma-1-nek köszönhetően.

Ez egyebek között annak is köszönhető, hogy A mi kis falunk még mindig az ország egyik kedvenc sorozata, nagyon sokan nézik a pajkaszegiek bohókás kalandjait – sőt, néha még az ismétlések is egész jó számokat hoznak.

A TV2 viszont így könnyen lehet, hogy kiheréli a Szerencsekereket, hiszen egyelőre elég jó nézettségi adatokat produkáltak az ismétlések, de érezhető, hogy kezd elege lenni a nézőknek, és unják a dolgot – ennél kicsit több figyelmet érdemelne a csatornától Kasza Tibiék nagy sikerű produkciója.

A Tippelj és vidd el! ilyen számok mellett nem biztos, hogy visszatér egy 2. évadra, pedig az RTL nagy reményeket fűzött Istenes Bence műsorához, szóval lehet, hogy a múlt héten leadott finálé nem csupán a szezonhoz szólt, hanem az egész produkcióhoz is – most éppenséggel másra vágyott a közönség.

Ha valaki esetleg még nem látta, akkor itt lehet megnézni Dancsó Péter zseniálisan vicces videóját a Tippelj és vidd el!-ről, ami választ adhat arra, hogy a műsor miért bukhatott meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás