promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat a hazai televíziózásban, ez meg hogy történhetett meg?
Borítókép:  RTL (via port.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Celebrandi továbbra is bukás, de a Szerencsekerék mellett akadt egy másik sikerműsor is.

Furcsa időket élünk, és ezt a 31. heti televíziós nézettségi adatok is bizonyítják, ugyanis olyan váratlan dolgok történtek, hogy azokra nehéz hirtelen magyarázatot találni. Azzal valószínűleg már mindenki tisztában van, hogy az RTL és a TV2 örök riválisok, illetve minden bizonnyal az is köztudott már, hogy a hétköznap esték királya Kasza Tibi és az általa vezetett Szerencsekerék – aminek amúgy már hosszú ideje csak az ismétléseit vetíti a TV2.

Az RTL a Celebrandival ment neki a Szerencsekeréknek, de csúfosan elbukott a Puskás-Dallos házaspár társkereső műsora, hiszen a heti TOP 10-be se volt képes bejutni, ráadásul szinte folyamatosan csak csökken a nézettsége. A Szerencsekerék viszont ismét a hét legnézettebb produkciója lett, szóval Kasza Tibiék bonthatnak egy újabb pezsgőt – főleg, hogy a múlt pénteki adást (ami szintén egy ismétlés volt) állítólag 699 ezren nézték.

Viszont akadt egy óriási meglepetés is, ugyanis a 18-49-es szegmensben az RTL-en futó A mi kis falunk kedd esti ismétlése lett a heti győztes, erre pedig nagyon hosszú ideje nem volt példa – elég elgondolkodtató, hogy ekkora sikereket lehet elérni ismétlésekkel, mintha az embereket már nem is érdekelnék az új programok.

Úgy tűnik, hogy az RTL-nél még mindig A mi kis falunk az aranytojást tojó tyúk, hiszen a sorozat népszerűsége nem csökkent, továbbra is a közönség kedvence, ráadásul már több éve töretlen a siker, ez pedig egészen elképesztő teljesítmény. Nagyon jól jött a csatornának ez, hiszen így végül az RTL nyerte a heti nézettségi versenyt, ami szintén mondhatni fordulatos dolognak számít.

Megértjük, ha valaki esetleg nem nézi az RTL-en a Celebrandit, hiszen szinte csak rosszat lehet hallani róla, de akit érdekel, hogy milyen, annak ajánljuk Dancsó Péter videóját, ugyanis a YouTuber zseniálisan rávilágít a műsor kellemetlenségeire:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás