promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül a képernyőről A mi kis falunk, búcsúzhatunk a pajkaszegiektől
Borítókép:  RTL (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Búcsúzik az ország egyik kedvenc sorozata.

2017-ben debütált az RTL-en (akkor még az RTL Klubon) A mi kis falunk című sorozat, ami szinte egyből elvarázsolta a nézőket a humorával, illetve a bohókás karaktereivel. A közönség nagyon megszerette a pajkaszegiek elképesztő kalandjait, így idén már a széria 7. évadát adta le a csatorna, ráadásul azt is hatalmas sikerrel, ugyanis minden egyes héten rengetegen voltak kíváncsiak az új részekre – júniusban ért véget a legutóbbi szezon.

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy az RTL egyik utolsó biztos pontja a programkínálatban A mi kis falunk, hiszen mostanában a csatorna több műsora is csúfosan elbukott, elég csak a Tippelj és vidd el!, az Activity, illetve a Celebrandi kellemetlen elhasalására gondolnunk – bár azokat a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék nyomta le nagy erővel, ráadásul olyan részekkel, amik ismétlések voltak, szóval extrán kínos a helyzet.

A mi kis falunk lehengerlő népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy amíg az RTL az új évadok részeit heti rendszerességgel adja le, addig a Cool csatornán naponta lehet megnézni a régebbi részek ismétléseit, amik a nézettségi adatok alapján szintén nagyon jól teljesítenek – de most sajnos van egy elég rossz hírünk, aminek nem fognak örülni a rajongók, főleg, ha a hétköznapjaik fontos része az alkotás.

Napokon belül lekerül a képernyőről A mi kis falunk.

Kiderült, hogy hamarosan, egészen pontosan augusztus 11-én, pénteken 18 órakor vetíti le a Cool A mi kis falunk utolsó ismétléseit, ráadásul egy dupla résszel búcsúzhatunk a sorozattól, amit idén április 3-tól kezdett el sugározni a csatorna – vagyis egy időre el kell köszönnünk a pajkaszegiektől, legalábbis, ha tévében szeretnénk követni őket, de minden bizonnyal vissza fognak még térni új részek és ismétlések formájában is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás