promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla olyat mutatott, amit korábban még soha - intim pillanatoknak lehetünk szemtanúi
Borítókép:  YouTube - Liluland
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bátran vállalta a következményeket, szeretne példaként szolgálni.

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a napokban zajló ügy, amiben Megyeri Csillát a Campus Fesztiválon megverték, az év botránya is lehetne. Na nem azért, mert soha ilyet nem láttunk még előtte, egyszerűen annyi oka van ennek, hogy talán tanulságként is szolgálhat számunkra a történet, míg mi a kényelmes fotelből követjük az eseményeket.

Megyeri Csilla ismert influenszer. Műsörvezetőként dolgozott addig a pillanatig, amíg el nem híresült "rusnyázása" az országos médiába nem repítette, azóta leginkább különböző megszerkesztett reality-kben tűnik fel, és közösségi média platformjait egyengeti szponzorai kedvére. Előfordul, hogy nincs mindig zaftos sztori, amivel a figyelem középpontjában tudnak maradni a bulvárnak napi bevételt szolgáltató celebek, ám időről időre - milyen véletlen? - történik velük valami, ami miatt rájuk fordul a reflektorfény. 

Bár a mindenkori fogyasztót már némi közönnyel érte a hír, hogy a debreceni Campus Fesztiválon bántalmazás áldozata lett Megyeri Csilla, a videó megjelenéséig senki sem nyugodott. A műsorvezető egy vita során összeütközött egy másik emberrel, aki előbb leöntötte egy itallal, majd megverte, és még rugdosta is az akkor már a földön fekvő nőt. Az eset kapcsán számos pletyka és híresztelés terjedt, köztük az, hogy Megyeri Csilla kétmillió forinttal tartozik az elkövetőnek. Az influenszer azonban határozottan tagadta ezt, és elmondta, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben.

Azt már tudjuk, hogy a celebek sok mindent bevállalnak, hogy fenn tudják tartani a "nézettséget". De vajon a rugdosást és a fizikai erőszakot is bevállalnák? Bármelyik forgatókönyv legyen is valóságos, egy dolog biztos: Csilla ezzel az esettel felhívta a figyelmet Instagram oldalán - akarva, akaratlanul - arra, hogy mennyire nem oké a fizikai és verbális erőszak. Hosszú bejegyzésben ír arról, hogy semmilyen esetben nem szabad erőszakot alkalmazni a konfliktus megoldására és nem hibáztatható az, akit megvernek. 

Üzenetében Csilla kiállt a nők mellett és mindenkit arra bátorított, hogy szóljanak, ha hasonló eseteket tapasztalnak vagy élnek át.  Szerinte senki sem érdemli meg, hogy ilyen kegyetlenül bánjanak vele, és nem lehet megmagyarázni vagy elfogadni az erőszakot.

Noha azt is kijelentette, hogy nem szeretett volna a címlapokra kikerülni, azért 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijában megosztotta a monokliját, amiről talán ő maga is tudta, hogy cikkezni fognak - ahogy mi is. Itt a szerkesztőségben már csak azt reméljük, hogy Csilla jobban van és nem felejt el a teljes gyógyulási folyamatról posztolni út közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás