promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla akkora mélyütést kapott Baukó Évától, amihez képest a fesztiválos verés simogatásnak tűnik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet nem felejt, most pedig ahogy felszínre törtek az indulatok a népszárú valóságsztár egyik posztja is ismét reflektorfénybe került.

Baukó Éva páros lábbal szállt bele az amúgy sem éppen a legjobb napjait érő Megyeri Csillába. A pikírt hangvéletlű bejegyzés apropóját még egy korábbi botrány adta, aminek az egyik főszereplője Havas Henrik volt, a másik pedig egy ismeretlen hölgy, akit azonban a legtöbben a címben is szereplő Megyeri Csillával azonosítottak.

Ezt semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá, illetve a történet egyik szereplője sem nyilatkozott a feltevésekről, így ez (ahogy az már a botrányokkal csak lenni szokott) szépen elsikkadt.

Most azonban előkerült Baukó Éva egyik kommentje, amit a műsorvezetőnőnek és Havas Henriknek címezve írt. Ezzel ismét felelevenítették ezt az affért, aminek az igazságtartalma a közelmúltbeli zavaros események miatt minden eddiginél jobban foglalkoztatja az embereket.

A kommentet változtatás nélkül közöljük ls semmiképpen sem tartalmazza szerkesztőségünk véleményét, ezek Baukó Éva szavai:

„Engem évekig elítéltek és nem hittek nekem , hogy zaklatott szexuálisan  a Tanár Úr! És itt van ez a celeb nő, aki szexuálisan felajánlotta magát, és még rögzítette is az aktust, de őt nem veszik elő!!! Pedig megdolgozta az öregurat. Hamarosan a nőnek széke is lesz az egyik csatornán, abban biztos vagyok! Ő mit tett le az asztalra? Annyit sem mint én, de jól él, új Mercedese van és Mykonosra jár nyaralni! Vállald már magad, ha ezt megtetted Csilla!!!”

Csillának valószínűleg épp elég problémája van a rá váró jogi procedúrák és a nyilvános meghurcoltatás, illetve a felé irányuló fokozott figyelem miatt, azonban nem lepődnénk meg azon, ha felvenné a kesztyűt, amennyiben ez a botrány ismét elszabadul.

Azonban Éva sem arról híres, hogy hagyja magát, így elképzelhető, hogy az idei eseménydús év egy újabb sztárbalhéval folytatódik? A poszt hangvétele alapján bőven van még benne tüske a történtekkel kapcsolatban, így kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás