promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így bánhattak el Megyeri Csillával, videón a brutális fesztiválos verekedés
Borítókép:  Illusztráció / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fesztiválozás a felhőtlen szórakozásról kellene, hogy szóljon, azonban néhány átgondolatlan mondat könnyedén elfajulhat.

Állítólag így járt nemrégiben Megyeri Csilla is (őt többen az RTL Nyerő Páros című műsorának nyerteseként ismerhetik), aki elvileg a debreceni Campus Fesztiválon került igen kellemetlen helyzetbe. A híresztelések szerint egy másik társaság nő tagjával szólalkozott össze, akinek nem sokkal később megjelent a párja is, és az addigi szópárbaj hirtelen tettlegességbe csapott át: a férfi megütötte Csillát.

Sokan megdöbbentek, hogy hogyan fordulhatott elő ilyen, azonban ez bárkivel könnyedén megeshet. Mire érdemes figyelni és mit tanácsos tenni ilyen szituációban?

Először is, azt mindenképpen érdemes tisztázni, hogy a legtöbb fesztiválozó alapkelléke az alkohol, ami minden emberből más és más hatás vált ki. Van, aki kellemes bódult állapotba kerül, van, aki vidámabb és gondtalan lesz, de az sem szokatlan, hogy valaki sírni kezd és természetesen agresszív részeg is létezik.

Az eddigi információk alapján Megyeri Csilláék először csak feszülten nézték egymást, majd ezután következett a szópárbaj, végül a tettlegesség, amire akkor sincs mentség, ha valaki valamilyen tudatmódosító szert fogyasztott.

Alkoholfogyasztás esetén módosul a valóságérzékelés, olyan dolgot is kötekedésnek élhetünk meg, amit józan állapotunkban nem éreznénk annak. Ebből következhet az, hogy egy szemezést, vagy egy felkacagást személyes inzultusként definiálunk. Amennyiben a másik fél habitusa olyan, akkor erre akár már tettlegességgel is reagálhat (ahogy elvileg Megyeri Csilláékkal is történt, italt locsoltak egymásra), illetve akár meg is üthet minket.

Amennyiben ilyen történne és veszélyben érezzük magunkat, fontos, hogy ne próbáljuk meg a másik embert csitítani. Ha társaságban vannak, akkor nézzünk körül, hogy látunk-e csendesebb, józanabbnak tűnő embert, őt esetleg megkérhetjük, hogy segítsen és csitítsa le az ismerősét. Azonban ha van erre lehetőségünk, akkor a legegyszerűbb, ha sarkonfordulunk és egyszerűen hátrahagyjuk a balhézó brigádot, az esetek nagy többségében 5 perces memóriával rendelkeznek és kis idő múlva nem is emlékeznek majd az egészre.

Sokan nehezményezték azt is, hogy állítólag senki sem segített Megyeri Csillának, erre nemrégiben azon magyarázatot kaptunk: a férfi helyi érdekeltségű volt, és többen ismerik a bulihelyekről és az éjszakai életből, így valószínűleg tarthattak a férfitől.

A lenti videón is egy hasonlóan eszkalálódott szituációt láthattok, valószínűleg hasonló jelenet játszódhatott le a Campus Fesztiválon is:

Megyeri Csilla kórházba ment és ügyvéd segítségét kérte a történtek után. Az eddigi hallgatása valószínűleg a férfi ismertségének tudható be, hiszen tarthat a következményektől.

Érthető, hogy az ilyen esetek mindenkit megrendítenek, de ne aggódjatok. Bulizzatok felelősen, kerüljétek el a hasonló szituációkat és nem lesz semmi bajotok.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás