promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig takarja valami Megyeri Csilla mellkasát, brutál bevállalós ruhát vett fel a csinos híresség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az összes tekintet Megyeri Csillára szegeződött, csodálatosan festett ebben a szettben.

A legtöbben valószínűleg akkor hallották először Megyeri Csilla nevét, mikor a tévében „lerusnyázta” egyes nőtársait, de persze ezért utána bocsánatot kért. Azóta viszont rengeteg műsorban láthattuk őt, hiszen feltűnt egyebek között az Ázsia Expresszben (aminek az első évadában a harmadik helyen végzett a párjával, Molnár Zsolttal), illetve a Nyerő párosban is – utóbbinak a hatodik évadát tavaly sikeresen megnyerték.

Megyeri Csilla folyamatosan fel-feltűnik a képernyőkön, közben pedig mondhatni influenszerkedik, hiszen több, mint 186 ezer követővel rendelkezik Instagramon, ahol folyton remek képeket oszt meg magáról. A hűséges rajongó/hódolói egyből szinte megvadulnak, mikor a híresség egy kicsit csábítóbb poszttal jelentkezik, most is pillanatok alatt felforrósította a hangulatot a legújabb bejegyzése.

Megyeri Csilla megosztotta, hogy éppen „gasztro kaland”-on van, ráadásul nem is akármilyen ruhában, ugyanis egy olyan bevállalós, mélyen kivágott felsőt vett fel, ami alig takarta a mellkasát – a gigantikus dekoltázs megvillantása után a jól megérdemelt dicséretek mellé jött kicsit csipkelődő komment is, amire egészen fantasztikusan reagált a csinos híresség:

„- Kommentelő: A cs*cs jól ki van rakva

- Megyeri Csilla: Szeretnek néha kint lenni…”

Úgy látszik, hogy Megyeri Csillát egyáltalán nem zavarja, ha valaki esetleg beszól neki a keblei miatt, hiszen büszke az adottságaira, és többször is elmondta már a nyilvánosság előtt, hogy eredetiek – ráadásul a reakciója alapján egészen zseniálisan tudja kezelni a mondhatni negatív kommenteket, szóval nem kell aggódni érte, meg tudja ő védeni magát, ha arról van szó.

Itt lehet megtekinteni Megyeri Csilla tűzforró posztját, amitől szinte mindenki elalélt:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy hosszú beszélgetést Megyeri Csillával, aki elég érdekes dolgokról beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás